PT TWO

MY FAVORITE SUNGLASSES

IMG_2363 IMG_2364 IMG_2366
Skærmbillede 2016-07-27 kl. 09.33.03
Skærmbillede 2016-08-01 kl. 16.54.34
Hej piger! Som I måske har bemærket, har jeg skiftet mine tidligere solbriller ud fra DIOR, med denne sorte So Real model, som længe har været mine favorit-briller. Jeg synes selve stellet, detaljerne og brillen i sig selv, er SÅ cool, super rå og anderledes. Denne har en glas-effekt i toppen af brillestellet, som jeg synes gør brillen ekstra fin og så er den bare af så god kvalitet og sidder flot på synes jeg. Solbriller er SÅ svære at finde generelt, jeg har længe været på Ray-ban bølgen, men til sidst, synes jeg faktisk ikke modellen klædte mig længere, så nu går jeg og kigger lidt på et par Celiné, der også er super fine – og noget helt andet end disse. Måtte bare lige vise jer dem, har I et par favorit brille, eller måske endda solbrillemærke? Let me know!

I kan iøvrigt finde mine solbriller, samt samme model, i et utal af farve- og glaskombinationer lige her.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PT TWO