NEW FAVORITE DRESS

MY FAVORITE SCENT

IMG_0043 IMG_0044 IMG_0045
Hej igen piger! Jeg har brugt dagen på at pakke min nye sofapuf samt sofabord ud (se min snapchat for sneakpeak @caromarburger), hygget med C og hjulpet mine forældre med flytningen, da de på torsdag får rykket alle deres ting af flyttemændene. Det bliver så mærkeligt når de flytter fra huset, omvendt ved jeg at der om 1 år, venter et nyt og endnu smukkere hus af slagsen – glæder mig så meget til at følge udviklingen og vise jer hvor fint det bliver! I skal glæde jer så meget, min søde forældre har gjort sig så umage :-)

Ville egentlig også bare vise jer, mine nye favorit parfume fra CALVIN KLEIN, som er let, frisk, en smule krydret og vigtigst af alt, rent i duften. Jeg er så vild med den, at jeg måtte have to med på én gang. <3 I må virkelig gøre jer selv den tjeneste at tage ind og dufte den, ih hvor er den god.

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEW FAVORITE DRESS