JEG SKAL HAVE EN TATTOO

MY FAVORITE ICED LATTE

Icedcofee

Hej piger! Nu er jeg endelig ved at være ovre den værste af mine eksamenener, selvom den sidste helt sikkert er mest nervepirrende. Jeg glæder mig så meget til mandag kl. 11.00 når jeg er færdig med erhvervsret og udelukkende kan fokuserer på min sidste eksamenen i engelsk, det bliver så lettende og så kan man VIRKELIG se en ende på det hele tænker jeg. For nu, midt i min eksamenslæsning, har jeg idag to indlæg til jer. Først vil jeg nemlig dele et lille tip med alle jer, der ligesom jeg, er addicted til iced latte igennem eksamensperioden. Jeg kan ikke få nok for at sige det mildt!

Jeg var forleden i mad og vin, hvor jeg blev introduceret for COLDBREW, der er koldbrygget kaffe på flaske, enten som drikkeklar eller koncentrat. Forskellen på denne kaffe og almindelig er, at denne er brygget over 16 timer, hvilket giver den en helt anden sød og rund smag, samt ingen bitterhed, hvilket gør de fleste kan undvære sukkeret i denne. Herudover er den ingen sukker eller konserveringsmidler i og den er brygget på 100% økologiske kaffebønner. En sidste vigtig detalje, er at syreindholdet i kaffen er 67% lavere end i almindelig kaffe, altså er den langt bedre for maven.

Den kan enten nydes varm eller kold, jeg er lige nu mest til iced latte og har delt min opskrift med jer ovenover på billedet. Den er SÅ god og så behøves man ikke engang en kaffemaskine for at få en lækker latte <3 I kan læse mere her og finde nogle opskrifter!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JEG SKAL HAVE EN TATTOO