SAVE 20% OFF EVERYTHING ∙ HALOWEEN TREAT

MY FAVORITE HEELS

img_0124 img_0119picmonkey-image
pictures by Anders Aqqalu Andersen

Godmorgen piger! SE hvad jeg fandt hos ASOS for et kort stykke tid siden!! Hvis I ikke kan kende dem, så ligner det til forveksling, mine yndlings stilletter fra Apair, som I kan se lige her. Det har været mine yndlings, lige siden jeg fik dem i gave af min mor, da jeg fyldte 18 år. De er SÅ smukke og så går man fantastisk i dem. Jeg har slidt dem rigtig meget nu, men de har om nogen været worth it. Jeg har ledt efter dem overalt i sorte, da jeg SÅ godt kunne tænke mig dem – dog har de ikke været til at opspore, da det jo er fra en efterhånden gammel kollektion.

Forleden faldt jeg så over disse, nærmest magen til, hos ASOS som er virkelig flotte! Jeg elsker virkelig stylen, på denne stillet, synes det er pænt at den fylder lidt og så er den altså samtidig rigtig rar at have på, som jo også betyder meget! I kan finde disse hos ASOS til 420 kr – de er på lager i alle størrelser lige nu <3 Vi skrives ved senere piger!

sponsoreret af ASOS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SAVE 20% OFF EVERYTHING ∙ HALOWEEN TREAT