GRAPHIC PATTERN

My favorite heels from Missguided

P1011127
Morning loves! Siden jeg fandt disse smukke hæle online, var jeg solgt – det var så galt at jeg var ved at klikke dem hjem i flere farver, men måtte dy mig og endte ud med at bestille dem i taupe til at begynde med. De er meget Valentino inspireret, men på en flot måde synes jeg. Jeg er mere stilletter der er åbne ved tæerne, end lukkede som Valentino er. De sidder så flot på foden, gør faktisk ikke ondt (først når du når den 7. time med dem på, vil jeg sige ;-)) og så er de meget elegante og fine til en enkel kjole.

Jeg bar dem til galla, I kan se et billede fra mit galla-outfit lige her. Det så helt vildt fint ud og jeg har besluttet at jeg altså også må eje dem i sort – synes I ikke også bare de smukke? Find dem online lige her! Ha’ en dejlig dag <3

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GRAPHIC PATTERN