GREY FLARES

HAIR ESSENTIALS

p1090087 p1090090
Nutri color creme, Revelon HERE / Smartbond, Loreal HERE / More Inside Volume Boosting Mousse, Davines HERE
_________________________________________
Hej piger! Jeg håber I nyder Jeres weekend og søndag <3 Jeg tænkte at I idag skulle se mine yndlings hårprodukter, da flere af jer, har spurgt ind til det. Jeg er lige nu, igang med at få mit hår til vokse ud, i mit naturlige hårfarve, eftersom jeg længe har ville have det mere naturlige, sundt og velplejet. Indimellem, savner jeg mit lyse hår så meget, men jeg er sikker på, at det bliver vildt fint, når jeg en dag har det helt naturligt. Sidst jeg var hos frisøren, erhvervede jeg mig dog, nogle mirakel produkter, som jeg tænkte, at I idag skulle se og høre mere om.

Jeg fik ordnet mit hår hos Lala Lounge sidst (læs mere her), hvor jeg fik en mørkere toning i håret. Til at holde mit hår mere koldt i farven, samt at ramme den lidt mørkere farve, jeg har i bunden, har jeg derfor brugt en nutri color creme fra Revelon, som er en form for toningsfarve, der dog ikke skader håret. Den toner håret, i en farve, som så holder et stykke tid, hvorefter man kan bruge produktet igen, for at opretholde farven. Den er fantastisk og det er uden tvivl et produkt, jeg virkelig ikke ville kunne leve foruden nu.

Udover color-cremen, prøvede jeg hos Lala Lounge, Davines More Inside Volume Boosting Mousse, som jeg elsker! Udover, at Davines altid har været ét af mine favoritmærker, eftersom produkterne er så gode og dufter himmelsk, så er denne mousse helt perfekt til mit hår, da den løfter og skaber volumen, uden at tynge håret. Jeg bruger altid denne mousse, efter jeg har været i bad – særligt hvis jeg ønsker, at fremme mine naturlige krøller.

Sidst men ikke mindst, skal I alle kende til Loreal’s Smartbond, der virkelig er et mirakelprodukt. Smartbond produktet, er Loreals nyeste ‘opfindelse’ hvis man kan sige det, eller formel som de kalder det. Det er et produkt, som er med til at mindske skaden på håret, genopbygge det og i det hele taget, beskytte og forstærke ens hår. Jeg bruger Smartbond ca. 1 gang hver eller hver anden uge, og kan se og mærke stor forskel på mit hår.

Nu vil Christoffer og jeg få slappet lidt af, inden vi skal hjem og spise hos mine forældre snart. Vi skrives ved senere, kys <3

6 kommentarer

 • Mille

  Hvor køber du produktet fra L’oreal? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina vinter

  Hej bliver dine lyse spidser ik mørke / rødlige når du kommer farven i, eller kommer du den ik i det hele ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Carina:)

   Nej, slet ikke faktisk – jeg kommer den i al mit hår, og der hvor mit hår er mørkest, bliver den selvfølgelig mørkere, men farven bliver sådan mørk blond:)

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina vinter

   Super, den skal jeg da prøve. Tak for svar , rigtig god dag ☺❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det synes jeg helt sikkert du skal, min er fra Lala Lounge, så du kan evt høre mere om produktet der <3 Knus og god dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GREY FLARES