BIRDY BOMBER

MY FAVORITE HAIRPRODUCT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej piger! Dagen idag har stået på pr-møder og så havde jeg nogle andre ærinder der skulle ordnes, her på min fridag. Inden længe, skal jeg mødes med Maria, vi skal en tur i Magasin og juleshoppe lidt, samt spise noget god mad. Jeg måtte bare lige tippe jer om, min favorit hårprodukt, som jeg nu har brugt siden i sommers. Jeg tror aldrig det er sket, at jeg kunne udpege alene ét hårprodukt, som ville være mit all-time favorite, det kan jeg dog nu, efter at have levet med denne i nogle måneder. Jeg fandt rigtig ud af, hvor meget jeg elskede den, forleden da jeg løb tør. Jeg køber min i Stuhr i Frederiksberg centeret og jeg advarer jer altså, når I først har prøvet den, kan I ikke leve uden. Det er en Texturing Spray, som det så fint hedder. Den er lidt en blanding mellem en hårspray, en tørshampoo og en settingspray. Selv synes jeg nærmest altid, at hårspray bliver for meget i håret og gør det klistret og stift. Denne dufter HIMMELSK, som i virkelig! Jeg sprayer også lidt på kroppen, hvis jeg skal i byen. Hvad den overordnet gør, er som navnet også hentyder til, nemlig at skabe tekstur i håret og gør det fyldigt, luftigt og velduftende! Ej hvor jeg elsker det – I må alle prøve det og det kunne være en god julegaveidé. Har I prøvet nogle produkter fra mærket Oribe? Eller måske enddda dette produkt? I kan forresten læse om sprayen her, jeg fandt netop ud af, at Karl Lagerfeld har designet flaskerne og at duften er udformet af Tom Fords parfumør – uuuh, der var altså lige nogle ekstra sidegevinster. God aften piger <3linje-prikket2x-31Hi girls! Today I went to some meetings and so I had some other errands needed to be done in the city afterwards. I just had to show you my favorite hair product, which I have used since the summer. I do not think it happened that I could identify only one hair product that would be my all-time favorite, I can, however, now, after having lived with this for a few months. I warn you all, once you’ve tried it, you can not live without. It is a Texturing spray – It is somewhat a mix between a hairspray, dry shampoo and a setting spray. I think that hairspray is too much for my hair and makes it sticky and stiff. This spray smells HEAVENLY, like really! I spray a little on my body, if I have to go out. What it general does, is to create texture in the hair and makes it bulky, fluffy and fragrant! It could be a good Christmas gift idea. Have you tried some products from the brand Oribe? Or maybe tried this product? You can read a lot more about the spray here, I actually just realized that Karl Lagerfeld has designed the bottles and the smell is designed by Tom Ford  – uuuh that was all just some extra bonuses. <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BIRDY BOMBER