WISHES & SALE WANTIES

MY FAUX LEATHER JACKET FOR SALE

seb-1 seb-8 seb-10 seb-13Hej piger <3 Min søster og jeg har haft gang i den store rengøring af lejligheden og jeg har langt om længe, fået organiseret vores skabe. Vi havde SÅ mange tid med os, særligt mig må jeg indrømme, da vi flyttede til denne lejlighed. Mit i flyttekaoset, var det vigtigste af komme hurtig på plads og at få alt overflødig af vejen, derfor kom det meste ind i skabene og kønt så det ikke just ud ;-) Nu er det dog ordnet og ser SÅ fint ud!!

Nu til noget helt andet, jeg har nemlig sat min fine faux læderjakke fra Free People til salg. Jeg købte den i Nordstrom, da min søster og jeg var i L.A og den er bare SÅ flot og rå! Jeg har mange skindjakker efterhånden, så har måtte vælge nogle fra – selvom det kan være hårdt, hihi. Der er en aftagelig hætte på, som gør den mere hverdagsagtig og skal den bruges til en bytur, kan denne tages af.

Nyprisen var 1700 DKK, så jeg sælger den for 700 kr. I kan se flere billeder af jakken på FashionbyCarolinecloset.dk – vi skrives ved senere, kys!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WISHES & SALE WANTIES