"Women who seek to be equal with men lack ambition." - Marilyn Monroe

MY FASHIONABLE GIVEAWAY – UNIQUE AND EXCLUSICE

Hej søde piger. Nu skal vi have sat gang i min giveaway. Jeg håber i kan lide præmien, og vil deltage. Jeg er vild med denne pude, og har netop selv bestil en hjem, så jeg kan have den liggende på min stol. Jeg er vild med de mange deltaljer, med perler, pallietter og de smukke farver. Såå fint! Hvis i vil deltage i min giveaway bedes i læse de nedenstående regler.

  • I kan ikke skrive en anonym kommentar, med mindre I oplyser din mail og dit navn.
  • I skal alle være søde at skrive jeres mail, når i deltager i min giveway.
For at deltage, skal du: 
I min giveway kan man i alt få 6 lodder. Dvs. du får 1 lod ved at følge mig på bloglovin, 2 lodder ved at like min facebookside & hele 3 lodder ved at skrive et indlæg om min giveaway på jeres egen blog, hvor i linker til min blog.
Når i har besluttet hvor mange lodder i ønsker, og har liket, skrevet eller fulgt mig på Bloglovin – skal i blot skrive en kommentar med det antal lodder i har samlet og jeres mail. Konkurrencen slutter på lørdag kl. 12.00, og senere på dagen vil jeg kåre vinderen. Held og lykke til jer alle! I må have en fantastisk dag. Kys og knus <3
I kan følge mig på BlogLovin her. 
& I kan følge mig på Facebook her.
Så smuk pude! Jeg er vild med den, jeg elsker de mange diamanter og det mønster de danner. Såå fin <3

38 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Women who seek to be equal with men lack ambition." - Marilyn Monroe