Winterjacket: studded, fury, parka or maybe a bomberjacket?

My everyday essentials: eyelash extensions

PA210258 PicMonkey Collage

Bonjour girls! Jeg har haft fridag idag, hvilket er fantastisk på en fredag – jeg klager virkelig ikke! Har nået en masse her til morgen, løbet en 10 km lang tur for at lufte tankerne også har jeg næsten lavet min engelsk aflevering færdig – altsammen noget jeg har ville have fikset i noget tid, og inden længe vil jeg smutte i bad og gøre mig klar til nogle outfitbilleder, I skal ikke snydes på sådan en lækker fredag. Hihi :-) Inden dag burde jeg lige ordne de sidste afleveringer, så jeg kan nyde aftenen med min søster – vi overvejer at gå i biografen og se den der gyser Annabelle – men ved ikke helt om jeg tør! Er der nogle af Jer som har set den?

Nok om det! Jeg fik forleden fyldt mine fine vipper op, og man glemmer altså helt hvor fantastisk det er at få det ordnet. Jeg ved intet bedre end lange vipper, og ovenikøbet af kunne vågne op med dem – så bliver det altså ikke bedre! Nicole fra Adore by Nicole er den dygtigste jeg har prøvet, og jeg vil aldrig ligge mine vipper i andres hænder, end hende. De er altid så fine, og man kan mærke hun har styr på tingene. Mine vipper har aldrig haft det bedre, og resultatet bliver skræddersyet til en selv, så det er naturligt og fint. Har I prøvet eyelash extensions før – forresten har Nicole lige nu et tilbud kørende, det koster 500 kr for et nyt sæt, hvilket er en hel vild pris. <3

Hi lovelies! It have been a cosy but busy morning, I ran 9 km, ate an amazing breakfast and now I am almost done with my homework – yay! Later I will hooke up with my lovely sister and go the cinema – looking so much forward to this! I have just got my lashes fixed by the talented Nicole Tange, from Adore by Nicole. My lashes is amazing I and would never be without those lashes – it is so nice to wake up with long lashes, who wouldn’t love? Have you tried eyelash extensions before?
Untitled-1

6 kommentarer

 • Mia

  Hej Caroline, super fine vipper du har fået- jeg har dog ikke behovet da mine næsten er FOR lange! Derudover har jeg set annabelle, og den er skide god! Den er dog blevet taget af filmlisten i Frankrig da den var FOR uhyggelig :D

  Jeg vil lige spørger dig om en ting. Jeg sad og søgte efter tine K lamper, og faldt over dette billede af jeres stue !
  http://fashionbycaroline.dk/for-visonaries-and-romantics/#comments
  Kan du fortælle mig hvor sommerfugl billedet er fra? og metalpladerne på kommoden?
  Det ville rede min fredag!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Caroline. Du burde måske lige rette dit indlæg, da der er en ændring hos Adore by Nicole. -Hun har ikke længere tilbuddet til 500 kroner :-) – Ellers mega god blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Caroline.
  Er du ikke sød at svare på hvor din kjole er fra? Kan se at mange på instagram har spurgt dig uden svar, og håbede derfor at det ville komme her på bloggen. Håber meget på svar :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Winterjacket: studded, fury, parka or maybe a bomberjacket?