FOR THE CHRISTMAS TIME

MY CUSTOMIZED JEWELRY

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej piger! Jeg tænkte, at I lige måtte se lidt flere billeder, af mine fine nye halskæder fra ZIVA JEWELRY, som man kan få specialdesignet og personliggjort på sin helt egen måde. Jeg har fået lavet 2 kæder, den firkantede, er Christoffers og mit eget forbogstav og står for mig og ham, på bagsiden af kæden, har jeg vores begges fødselsdage indgraveret, samt et evighedstegn under. Kæden er så fin og meget anderledes, synes jeg, da bogstaverne står spejlvendt mod hinanden og den derfor ikke ligner det typiske man ser. Den anden, runde kæde, er ét af Zivas signatursmykker, som jeg også er helt vild med. Her har jeg mine forældres, søsters og eget forbogstav indgraveret. Begge kæder betyder allerede rigtig meget for mig, dét at jeg selv har været med til at lave dem og at det er smykker, som ikke ville kunne bæres af andre, synes jeg gør dem ekstra unikke. I kan også få designet og personliggjort Jeres helt eget smykke hos ZIVA JEWELRY, det er en rigtig god gaveidé- eller ønske, også er det jo kun fantasien der sætter grænser. Besøg Zivas Instagramprofil lige her for at få inspiration – hvad synes I om dem? God dag ladies, vi skrives senere!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FOR THE CHRISTMAS TIME