I JUST BOUGHT

MY CURRENT MUSTHAVE

Untitled-1
Hej piger! Et hurtigt indlæg inden jeg vil falde om i sengen – dagene flyver afsted, som altid. Jeg har idag fået min SRP tilbage, som jeg afsluttede med et 10-tal, hvilket jeg er ovenud lykkelig over. Desto længere tid siden det var jeg afleverede opgaven, forvandlede den gode mavefornemmelse sig langsomt til en dårlig én af slagsen. Det var så lettende at få god feedback og jeg har meget ro i maven, og glæder mig sådan til at gå på vinterferie og rejse til Val Thorens og nyde en uge i alperne, med mine søde piger. Det bliver SÅ dejligt og nu føler jeg oprigtigt, at jeg har en god grund til at nyde dette!

Jeg er ked af stilheden på bloggen, jeg forsøger ihærdigt at nå det hele, men der har været meget om ørerne og jeg har gang I en masse spændende sager, som kommer på bloggen løbende – samtidig med at jeg selvfølgelig også er igang med at planlægge en masse indlæg til bloggen, mens jeg er ude og rejse – stille skal der i hvertfald ikke være, vel ;-) hihi! Før jeg smutter, tænkte jeg at det var på tide at få denne eftertragtede body-stocking på bloggen, som flere af jer har spurgt ind til. Jeg elsker min, da den er vovet uden at være vulgær – ligesom den er perfekt til en bytur, med et par stilet pencil-pants, ligesom modellen bærer den så fint. I kan finde bodystockingen online her, samt en masse andre musthaves fra ASOS.

Sponsoreret af ASOS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I JUST BOUGHT