Adore By Nicole

My current home

P9120095 P9120097 P9120099 P9120100 P9120101 P9120105 P9120111 P9120112 P9120114 P9120118 P9120121
Hej piger <3 Dagen idag var lang må jeg sige, efter en rigtig vild og såå sjov torsdags bytur – så igår var det eneste jeg så frem til, virkelig intet andet end at ligge mig i min seng, og jeg tror nærmest ikke der gik mere end 5 min før jeg faldt i søvn, haha! Jeg har til gengæld sovet fantastisk og nu har jeg en helt weekend, hvor jeg virkelig ikke skal lave andet end at slappe af og hygge hjemme, hvilket jeg virkelig har glædet mig til og har trængt rigtig meget til.

Når, nok om det! Her har I de meget efterspurgte (og længeventede – I no). Der har været en masse forhindringer ang. disse billeder, enten har min søster glemt kameraet – også er jeg bare kommet fra det indimellem, hvilket vi vel alle kender. Jeg Der er meget skarpt lys i lejligheden, og igår tog jeg billederne da solen virkelig skinnede ind, så jeg kunne ikke rigtig få et godt billede af hendes lille spisehjørne, så det må I have til gode – det gør jo heller ikke noget. I har i hvertfald ud fra disse billeder, en idé om hvordan lejligheden ser ud og selve hendes stil. Jeg er selv helt forelsket i den og den meget gennemførte stil, som virkelig afspejler min søster.

Efter at have boet ude disse dage (rent faktisk snart en uge), har jeg fundet ud af en masse, som rent faktisk er ret nyttig, til når jeg selv engang skal flytte hjemmefra. Tænkte det var meget sjovt at dele det med Jer, også fordi jeg har haft små kriser, hvilket man vel godt kan kalde dem ;-)

1. Jeg har fundet ud af, at jeg i hvertfald ikke på nuværende tidspunkt vil være vild med at bo helt alene. Jeg følte mig til tider ensom og der var lidt for stille, det kan sagtnes være man blot skal vænne sig til det – men jeg er vandt til at der stort set ALTID er nogen omkring mig, om det så er en veninde, mine hunde eller forældre – så har det altså været mærkeligt at være i lejligheden helt alene. (dog ikke når jeg skulle sove).

2. Jeg er dårlig til at planlægge mad til flere dage ad gangen. Handlede faktisk ind hver dag, hvis ikke jeg bestilte take-away hjem til lejligheden. Det er altså virkelig fristende, når der er så mange lækre restauranter i København og man kan vælge mellem ALT – det ville være dyrt for mig at bo i centrum ;-)

3. Jeg skal have en lejlighed med minimum 2 rum, jeg har brug for et soveværelse, der ikke går i ét med stuen.

4. Min søsters altan er intet mindre end fantastisk! Så dette vil jeg helt klart også fortrække i min kommende lejlighed, det er rart at kunne spise mad eller sidde og hygge derude med veninder, samtidig med dette er det bare rart at kunne få luft, uden at skulle gå helt ud.

5. Hvad jeg lærte: kravl aldrig op i en hems, for at sove, (i beruset tilstand) uden en stige – du vil fortryde det så meget dagen efter! I did!!
Love-Caroline

30 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Adore By Nicole