Mulberry Clutch for sale

My current favourite item

DSC_6832
DSC_6848
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-06-25 kl. 12.18.44
Hej piger <3 Idag skal jeg ud og se en lejlighed og jeg kan SLET ikke vente. Det er den jeg har været mest forelsket i, ud af alle de mange lejligheder min søster og jeg har kigget på. Jeg har fuldstændig forelsket mig og tanken om at den kan blive min, gør min simpelhen så glad. Man skal dog ikke forvente noget af boligmarkedet lige pt. da det er så presset, der skal ofte penge under bordet eller særlige aftaler indover, hvis man skal være den heldige udvalgte – nu må vi se, I må alle rigtig gerne krydse fingre! Hihi :-)

Om ikke andet, ville jeg lige vise jer min fine Malene Birger jumpsuit, bare i sort. Jeg har som I måske kan huske fra dette indlæg, været så glad for den i beige – det har været et af mine favorititems og jeg elsker den! Jeg har derfor også købt den i sort, da det er et item jeg ved jeg ikke bliver træt af foreløbig, og som også kan bruges til efteråret og vinteren med strikbluser ud over. Ih hvor jeg elsker den! Den er som sagt fra Malene Birger, er lidt pebret i prisen, men alle pengene værd efter min mening.

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mulberry Clutch for sale