YOUR LAST CHANCE

MY COSY HOME

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgen piger! Tusind tak, til alle jer der har deltaget i min adventskonkurrence, som jeg kommer til at afholde hver søndag op til jul. Vinderen bliver fundet hver søndag, hvor der startes ny konkurrence <3 Det er så hyggeligt, med al den julestemning der bliver spredt overalt fortiden, synes I ikke? Jeg hygger mig også, ved at læse kommentarerne i dette indlæg, om hvad I synes kendetegner julen. Nu tænkte jeg, at I skulle se mit julehjem, der egentlig ikke er julet overhovedet, haha. Jeg kom helt fra, at hente min adventskrans og det meget begrænset julepynt jeg har i kælderen, men skal nok vise jer billeder, så snart jeg har fået det op. Har I pyntet meget op til jul og gør i generelt det? Hos os, har vi aldrig gået helt amok i julepynt og vi pyntede allermest op, da min søster og jeg var små. Senere skal jeg i vinterspa med nogle søde blogger- og pr-piger på Skodsborg, hvis jeg når at blive helt rask – fingers crossed! Vi skrives senere <3

13 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

YOUR LAST CHANCE