A DAY IN BED

MY BUSY BUT WONDERFULL DAYS

bispebjerg-1 bispebjerg-2 bispebjerg-6 bispebjerg-7 bispebjerg-19 bispebjerg-22 bispebjerg-36 bispebjerg-40 bispebjerg-44 bispebjerg-56 bispebjerg-57 bispebjerg-68
God aften piger, til jer der stadig er oppe. Jeg håber I har haft en dejlig uge, selv har der været så meget at se til – har haft aftaler til sen aften, spist god mad og ses med nogle savnede veninder – hvilket jo har været helt igennem fantastisk, oveni dette er jeg ved at lægge sidste hånd, på de sidste 3 års hårde skoleår, som jeg lige om lidt afslutter – så der skal jo absolut ikke sløses her de sidste dage :-) Jeg vil gøre mig umage til sidste dag og glæder mig sådan til dagen hvor jeg endelig får min hue på, det bliver så stort og så lettende! Jeg vil dog pointerer at studentertiden, virkelig også er noget jeg ser frem til – tror vi får en skøn tid og dejlig afslutning på 3 sjove år i gymnasiet.

Det er ligeledes også bare en smule skræmmende, allerede at være færdig. Jeg husker tydligt de første skoledage og uger, hvor jeg tænkte jeg aldrig ville overleve mig igennem 3 år dette sted – jeg ønskede faktisk direkte slet ikke at gå der, men gav det en chance, som viste sig at være én af de bedste nogensinde. Jeg var, ligesom mange andre i 16-års alderen, færdig med 9. klasse og MAX skoletræt. Bare tanken om at dette næste ‘step’, egentlig var valgfrit og jeg jo i bund og grund kunne starte fuldtid, på mit daværende drømmejob hos Buch Copenhagen – det var en fristende tanke. Jeg blev dog en smule fanget af skolen, fagene og menneskerne omkring mig – det hele tog en kæmpe drejning, da jeg rent faktisk valgte at være positiv overfor min nye handelsskole og jeg ente med virkelig at kunne lide det.

Ikke nok med at jeg er blevet klogere, heldigvis da ;-) Så føler jeg mig 100 gange mere klar, til et voksenliv og til at tage beslutninger for min fremtid. Jeg har lært meget mere om mig selv, har fået lov at krudte af på vilde byturer og ikke mindst lært en masse sjove, lærerige og søde mennesker at kende – samt oplevet ting der er uforglemmelige og som jeg aldrig vil kunne være foruden den dag idag. Nu står jeg dog ved en skillevej, alle muligheder er åbne og jeg skal finde ud af hvem jeg er, ud over Fashion By Caroline – hvis I altså forstår? Jeg ønsker at finde på noget jeg virkelig brænder for, noget som jeg kan kombinere med min lille baby, som jeg ikke kan give slip på – nemlig bloggen og som jeg synes er møg spændende! Tiden må vise hvad det bliver til, jeg går i hvertfald og spekulerer helt vildt nu.

Jeg vil elske at høre jeres tanker og erfaringer, om den situation jeg står i netop nu – måske I har været noget lignende igennem? Om ikke andet, har I her nogle fine og blomstrende forårsbilleder, søde Anders og jeg tog tidligere på ugen. Jeg elsker denne årstid og dette sted – det er så smukt, nærmest fortryllende også er det jo så romantisk. Hmmm, måske man kunne havne dét i en brudekjole en dag? Whooo knoooows, hihi – man har vel lov at drømme lidt. <3 Nu må I have en skøn weekend med jeres kære, vi skrives ved imorgen!

CLICK TO SHOP THIS LOOK
Skærmbillede 2016-04-15 kl. 22.42.5115114047_Black_004_ProductLarge018583-0014_7Skærmbillede 2016-04-02 kl. 11.25.11

2 kommentarer

 • Laura

  Hej søde Caroline,
  Virkelig godt indlæg! Synes det er dejligt at se en mere “personlig” side af dig og høre mere om dine tanker osv. <3 Vil du måske skrive et indlæg om, hvordan det har været at gå på HHX i Lyngby, altså dine oplevelser og erfaringer med det, eller bare et mere uddybende indlæg om din gymnasietid – skal nemlig selv gå der næste år <3 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Laura <3 Årh det er jeg så glad for at du synes, tusind tak for at du tager din til at skrive til mig. Jeg vil meget gerne skrive et indlæg om HHX i Lyngby – det er en god ide <3

   Blivder spændende næste år så! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A DAY IN BED