VINTAGE ELDERFLOWER

MY BUSY AND COSY DAYS

picmonkey-collage3
Vores søde hund Maggie, jeg har passet lidt på deltid, mens mine forældre har været i Abu Dhabi, hvor jeg iøvrigt skulle have besøgt dem – men en sandstorm forhindrede mig i at komme afsted. Spørg lige hvordan mit humør var, da jeg skulle pakke min sommerferie-kuffert ud og ligge bikinierne pænt på plads igen?! Ikke højt i hvertfald! Mine nye sneakers er virkelig cool øvrigt – synes I ikke?

picmonkey-collage2
Jeg har hygget hjemme i lejligheden med Malle og Carla, der kom forbi til kys, kaffe og kærlighed. Det var hyggeligt som altid og så fantastisk at følge Carlas udvikling – det går bare SÅ stærkt. Ud over det, besøgte jeg den hyggeligste café i Gilleleje, der hedder Café Flora. De har den bedste avocadomad, med porcheret æg – hvis I er i nærheden må I smutte forbi. Stedet er noget for sig.

picmonkey-collage
Jeg fik gået lange morgenturer med hundenen – noget jeg faktisk savner, ved ikke selv at hund. Man skal dog lige huske på de dage, hvor det er skybrud og hundene jo stadig skal luftes – men anyways, jeg nyder stilheden og de smukke omgivelser hos mine forældre, når jeg besøger dem. Udover det, lige inspirationsbilleder fra min lejlighed – som der ivørigt snart kommer en opdateret room-tour på. Stay tuned <3


Hej piger, lige et glimt af mine seneste dage. Jeg synes I trængte til et lidt bedre hverdagsindblik her på bloggen, men jeg har haft travlt – på den gode måde, med spændende ting og så har jeg trukket stikket en lille smule, her i forbindelse med eksamenslæsningen. Jeg har tit svært ved at finde balancen mellem arbejde og skole – fordi arbejdet er noget jeg jo selv tilrettelægger, og lige så er skolen egentlig – så det der med ikke at have et skema, at planlægge ud fra, kan indimellem godt gøre det lidt sværere. Dog giver det mig meget fleksibilitet og frirum, hvilket nok er de to ting, jeg værdsætter mest, når det kommer til arbejdsmoral.

Men om ikke andet, kan I vel selv jeg har haft en dejlig tid – selvom det også har været hårdt med læsningen og jeg har haft lidt andre personlige ting omkring mig, der lige skulle falde på plads. Jeg skal til eksamenen imorgen og er egentlig ret nervøs – det ligner ikke mig, at blive allerede dagen før – men nu kan det godt mærkes i maven. Det bliver så dejligt at få overstået, så jeg endelig kan få arbejdet igennem med bloggen – MED god samvigttighed. Har så mange opslag, jeg glæder mig til at dele. Vi skrives ved, sov dejligt.

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VINTAGE ELDERFLOWER