WRAP BLOUSE W/ V-NECK

MY BELOVED WHITE KNIT

IMG_1168
Morning ladies! Jeg lovede jeg egentligt dette indlæg, da jeg var på skiferie i Frankrig, men grundet dette, kunne jeg ikke udgive det (my bad) det er jeg selvfølgelig super ked af, men håber I kan nøjes med det nu, da I selvfølgelig ikke skulle snydes for denne smukke strikbluse, jeg efter en del overvejelser, besluttede mig for skulle være min. Den er fra mærket French Connection, og er af så god kvalitet samt med mange flotte detaljer. Den har generelt set bare et super fint snit, sidder flot og er rigtig rar at have på. Den er ikke særlig varm, sammenlignet med andre – hvilket er et kæmpe plus for mig, der generelt set altid har det varmt. Hihi!

Om ikke andet, kan strikken findes online hos ASOS lige her, til 750 danske kroner. Nu vil jeg smutte – vi skrives ved senere!

Sponsoreret af ASOS

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WRAP BLOUSE W/ V-NECK