GREY MONDAY

MY BELOVED BROWS

picmonkey-image-kopi-2 picmonkey-image-kopi
Godaften mine kære læsere! Idag skulle I have endnu et indlæg, der kommer til at omhandle bryn. Selv, er jeg én ud af de mange kvinder og piger derude, som én gang har valgt at overplukke sine bryn. Jeg har altid tænkt, at der sikkert ikke var en anden vej, end at lade dem gro, men det projekt virker bare så uoverskueligt, når man kigger på sine iforvejen meget tynde bryn. Jeg mødte heldigvis søde Kenny, ved et tilfælde i Berlin, da jeg var med Nicole til en konkurrence i eyelash-extensions som model, ligesom Kenny også var. Senere hen, da vi alle var kommet hjem til Danmark igen, åbnede Kenny sin egen Brow Salon og jeg var forbi ham og fik rettet, farvet og ‘stylet’ dem så godt han nu kunne, for ja, der var ikke meget ;-) haha! I kan fx se et billede her fra min Instagram profil, jeg selv faldt over forleden – man kan se en kæmpe forskel, er det ikke rigtigt?

Det eneste jeg har gjort, er at smøre mine bryn med en olie, jeg har købt hos Kenny, der skulle fremme brynenes vækst – men ud over det, har det eneste jeg har skulle gøre, være at lade dem helt være så hvidt muligt. Hvis der har siddet et hår helt ualmindeligt mærkeligt, har jeg selvfølgelig fjernet det, men ellers rør jeg dem ikke og det har resulteret i, at jeg har mere bryn og flottere bryn end nogensinde før. Jeg er selv meget in to det naturlige look og ville ønske, jeg blot kunne bruge til brow serum til at sætte dem, helt uden at tegne dem op, så det er dét jeg stræber mod og jeg er ret tæt på efterhånden.

Jeg synes virkelig at Kenny fortjente SÅ meget ros fra min side af og nu hvor han lige har åbnet sin fine, lille nye klinik, skulle I da også lige se og høre om ham <3 I kan se billeder fra da jeg var hos ham sidst, hvor de blev såå fine <3 I kan både se og læse mere om Kenny online her, hvor I også kan booke tid. (I kan også læse mit tidligere indlæg om Kenny her) Hvordan er Jeres forhold til jeres bryn og hvordan passer I på dem? Sov rigtig dejligt ladies, vi skrives ved snart igen <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GREY MONDAY