DRESSES FOR NEW YEARS EVE

MY BELOVED BAG

2picmonkey-collage picmonkey-collage picmonkey-collage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SÅ kan I endelig se min fiiine nye taske i real action! Ej hvor er jeg bare glad for den! Jeg har ønsket mig den så længe og bliver glad hver dag, når jeg ser den – forfærdeligt man kan have det sådan med materielle ting, men lige nu, synes jeg alligevel jeg har lov til at være lidt oppe og køre over den. Er den ikke bare smuk? Det er sjovt, for jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle ende med at købe denne taske med Gucci printet, må jeg ærligt indrømme. Jeg var overbevist om, at jeg skulle have en helfarve, så den passede til mest muligt. Jeg var dog solgt da jeg først fik denne over skuldren og i hånden, jeg var slet ikke i tvivl. Den står så flot til alt mit tøj, der ofte er gråt, sort, hvid og andre jordnære farver – samtidig med dette, kan den sagtnes bruges til alle farver og nærmest alle prints, da dette print bare er så smukt og tidsløst! 

Det er mit hidtil dyreste, men også bedste taske-køb jeg har gjort mig – jeg synes virkelig den er smuk. Før jeg rejste til London med min søster, hvor jeg havde forberedt mig på at skulle købe den, prøvede jeg samme taske, blot i København og i en mørk gul farve. Det lyder sikkert hel hen i vejret, men jeg siger jer den var smuk!! Jeg var dog også så heldig den dag, at mit tøj bare passede perfekt til den, men jeg siger jeg, det så smukt ud til et gråt outfit! Åh gud! Den var jeg også lun på, men ville dog aldrig smide så mange penge, efter en så sæsonbestemt farve – dog kunne jeg godt tænke mig den stadig ;-) hihi! Ville også blot lige komme med en update til jer, vise jer min baby og min nye strik som i øvrigt er fra ASOS – så fin synes jeg, find den her til sølle 180 kroner. God aften ladies <3

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

DRESSES FOR NEW YEARS EVE