Day Fresco

My B-DAY was literally amazing

P3210002 P3210007
Tusind tak for alle jeres søde fødselsdagshilsner her på bloggen og på min Instagram – det varmer så meget og man føler sig simpelhen så elsket. Jeg havde en fantastisk dag, omgivet af nogle af de jeg holder allermest af – det er jeg evigt taknemmelig over. Jeg synes det er en surrealistisk tanke, at jeg nu kan komme lovligt ind på diskotekterne, få mit kørekort (som jeg forhåbentligt har i hånden snart!), står 100% til ansvar for mig selv og mine handlinger, har stemmeret og generelt bliver set som en voksen af udefrakommende – det er bare et lille skift i årene, som giver så mange muligheder og åbner mange nye døre i ens liv.

Lige nu, er dét jeg ser allermest frem til, at få mit kørekort. Jeg var til køreprøve i mandags, hvor jeg desværre dumpede, på en rigtig øv-ting enddag, som min kørelære sagde – det var dét, i og med at jeg dumpede på en vurderings sag, så om jeg var dumpet eller bestået er noget der er op til den individuelle, fordi jeg havde som sådan ikke dumpet på én enkelt ting. Det er super ærgerligt, men det kan jo sammenlignes lidt med en eksamenen, hvor man kan have en sød sensor eller en hård, man blot føler trækker ens karrakter ned – det var lidt sådan jeg havde det i mandags!

Det lyder måske overdrevet, men hver dag når jeg vågner, tænker jeg på det kørekort og bebrejder mig selv helt vildt – jeg havde set så meget frem til at stå med kortet i hånden og havde måske taget det lidt som en selvfølge, at jeg skulle have det lige netop den dag, hvilket gjorde min skuffelse endnu værre. Det værste ved mandagen var, at vi skulle hente min bil, som jeg ikke engang selv kunne køre hjem fra forhandlere – der synes jeg oprigtigt livet var unfair! Åååh jeg kunne blive ved med at fortælle jer om min frustration, det hjælper jo ikke rigtigt, andet end at jeg kommer lidt ud med nogle aggressioner – lige nu hører mine forældre og veninder konstant ikke om andet! Haha ;-)

Jeg havde i hvertfald en rigtig god 18-års fødselsdag, vi spise den lækreste middag på Karma Sushi – det kan virkelig anbefales, nøj hvor smagte det lækkert! Mhhm <3 Det er slet ikke sidste gang jeg kommer der, det var så godt og jeg havde en kæmpe doggy-bag til dagen efter, da vi havde bestilt alt for meget mad. Nogle af de kommende dage, vil jeg vise nogle af mine gaver på bloggen – dem skal I ikke snydes for <3 Vi skrives ved!

6 kommentarer

 • Karina

  Dejligt at du havde en fantastisk dag. Pyt med den dumpet køreprøven. Jeg dumpede også min første køkøreprøve. Jeg overså en højrevigepligt, jeg troede de andre havde ubetinge. Men jeg bestod til ug i anden omgang. Det skal du ikke tage så tungt du kommer stærkt Igen. Godt du får din egen bil med det samme side får kørselstræningen. Det er sindssyg vigtig at få brugt sine egenskaber med det samme og bibeholder dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, simpelehn så skønt <3 Åh ja, det er op på hesten igen, selvom det er super ærgerligt – fordi hold op hvor blev ked ked af det.

   Nu krydser jeg bare fingre for at jeg består næte gang, slevom jeg super nervøs – er glad for at 2. gang også var lykkens gang for dig <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og ja, glæder mig sådan til at komme ud og køre rigtig bil – det er jo først når man kommer alene ud, man lærer at køre bil og at jeg får nogle gode kørerutiner og egenskaber. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Ja lige præcis, det er jo netop kun en køreskole. Men jeh tror på at du nok skal klare Den så selvfølgelig går det godt næste gang. Men ja uden tvivl man synes det er træls lige i øjeblikket. Men meget snart er du kørende.Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe R

  Hvad er det for en bil du har fået? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Day Fresco