BUY MY CLOTHES IN MY CLOSET

MY B-DAY PRESENT

P1010807 P1010811
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-04-25 kl. 14.13.28
Hej piger! Jeg smuttede tidligt for skole idag, da jeg havde en masse gøremål og som jeg skrev igår, har jeg nu besluttet mig for at forsøge af stresse en smule mindre end normalt og idag kunne jeg mærke, det ville give mig så meget ro, hvis jeg kunne få ordnet de sidste par ting, så jeg kunne starten ugen ud med en masse overskud. Jeg har endnu ikke fået vist jer alle mine fødselsdagsgaver endnu, så tænkte det var på tide, I så nogle af de sidste ting. Jeg har vidst ikke fået vist jer min smukke Julie Sandlau ring i hvertfald – som jo i øvrigt er SÅ, SÅ, SÅ smuk – ej hvor er jeg bare glad for den! Da jeg i november var i Dubai med familie, faldt min søster og jeg over den smukkeste ring fr Tiffanys, som faktisk ligner denne på en prik – dog er der tale om 100% ægte sølv og diamanter, hvilket gør den reeeet pebret i prisen.

Da jeg vendte hjem igen, så jeg Julie Sandlau havde lanceret denne smukke LINEA kollektion, som jeg altså bare måtte eje. Jeg var så heldig at få ringen i gaven, at mine søde forældre og jeg er stadig helt forelsket i ringen. Jeg synes den er meget unik, og så har jeg altid været lidt addicted til Julies smykker, der altså bare er så smukt design og i fantastisk kvalitet. Hvad synes I om den? Kys

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BUY MY CLOTHES IN MY CLOSET