MOTHERS DAY - I'M BLESSED

My b-day dress – call it ‘LUNA DRESS’

PicMonkey CollageHej piger <3 Idag er en rigtig god dag! Jeg kan gå tidligt på weekend, se frem til en hyggelig aften i selskab med min søde veninde, samt se frem til en masse spændende ting de kommende dage – ih hvor jeg glæder mig! Alene dét at jeg idag har fri frem til på mandag og dér kun har én uge tilbage i skolen, er jo intet mindre end fantastisk. 2.g er fløjet afsted og jeg synes tiden går så stærkt, det er både rart og skræmmende. Tanken om at skulle i 3.g næste år er tiltalende og jeg glæder mig sådan til alt hvad det indebære, foruden de mange eksaminer – men de er en del af det, og det er alligevel meget sjovt, hvis man altså scorer en god karrakter.

Inden jeg kører afsted med min mor, vil jeg lige vise jer min fine kjole fra Designers Remix. Jeg havde den på, til min 18-års fødselsdag og er vild med den. Faldt over den dagen før jeg skulle fejres (thypical-me-thing) og måtte eje den. Snittet er så fint, farven spiller og så sidder den altså bare så smukt på. Der er et bindebælte i selve kjolen, hvilket gør den så meget finere, da man derved selv kan style kjolens længde og egentlig også snittet tildeles. I kan finde kjolen online lige her – hvad synes I om den, er den ikke bare smuk? Vi skrives ved senere, kys!

5 kommentarer

 • Lisa

  Den er virkelig fin! Og sidder meget pænere på dig end inde på siden ;-) Havde købt den selv, hvis prisen bare havde været lidt lavere :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvor er jakken fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Har du ikke fået lavet silikone bryster?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline.

  Hvad skal du så lave efter 3g? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MOTHERS DAY - I'M BLESSED