NOBU IN MALIBU

MY ASOS WANTIES FOR AUGUST

PicMonkey Collage
Godaften <3 Hermed et par af mine ABSOLUT yndlings styles fra ASOS lige pt. Jeg har længe gået og sukket over den fine grå strikbluse, vejret har dog gjort at jeg ville få dårlig samvittighed, hvis jeg bestilte dem hjem – men inden længe, er det jo tid til at iføre sig sådan en. Jeg må eje den! De fine swimsuits er jo så lækre i sig selv, tan-lines skal man glemme alt om, disse sager skal man blot føle sig smuk og feminin i. Snittene, samt farverne på dem er lige mig, de er virkelig fine!

Selvom jeg næsten lige er kommet hjem fra L.A, går jeg allerede og glæder mig til min næste varme ferie, hvor turen går til Dubai. Derfor er jeg faldet over den fine perlebroderet blondesag, der vil være helt perfekt ud over bikinien, samtidig med at jeg også vil elske at bruge den hjemme med en pelsvest og nogle skinny jeans til.

Nu har jeg lige købt Chanel sneakers, som jeg er så glade for – derfor har jeg virkelig ingen årsag til at skulle investerer i flere lige pt. hvis vi også tæller mine fine Nike sneakers fra LA med – men jeg kan dog ikke lade være med at kigge lidt langt efter Adidas’ Original sneakers, med sølvsnude, som gør den ekstra feminin og unik.

Flæsekjolen helt ude til højre behøves jeg vel ikke rigtig pointerer, den er enkel, feminin, let og sommerlig – it’s just a must have! Nu vil jeg se Keeping Up With The Kardashians – I må sove dejligt når I når dertil. Vi skrives imorgen tidlig <3

SHOP THE COLLAGE
Grey knit 
Silver bracelet 
Purple swimsuit
White crop-shirt
Adidas Original sneakers 
White swimsuit
Grey swimsuit
Crochet shirt with sequins
Simple layer-dress

 

2 kommentarer

  • Sofie

    Hej skønne Caroline! <3
    Jeg skal snart til galla (går i 3.g) og ville derfor høre om du ikke kunne lave et indlæg med forskellige kjoler og andre ting til galla?

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NOBU IN MALIBU