THE WHITE & THE DENIM

MY APARTMENT IN PICTURES

IMG_5931 IMG_5938 IMG_5942 IMG_5946 IMG_5961 IMG_5963 IMG_5964 IMG_5965 IMG_5961IMG_5968 IMG_5972 IMG_5978 IMG_5979
Hej piger! ENDELIG har jeg en lejligheds-update til jer, som jeg ved, at mange af jer har ventet længe på. Jeg fik søde Anders, til at skyde nogle fine billeder, af min stue (det af den, der nu engang er færdig-indrettet). Jeg købte for 1 månedstid siden denne SÅ flotte sofa fra ILVA, som jeg forelskede mig i på stedet. Herefter har jeg ventet på min puf og sofabord skulle komme hjem, som altså bare var med til at gøre en kæmpe forskel og jeg er SÅ glad for mine nye møbler.

Herudover har Anders taget nogle små close-up billeder fra mit soveværelse og lidt ved altanen, og resten må I vente lidt med at se. Det er nemlig lidt et flytterod herhjemme igen, eftersom min søster snart flytter ud – så jeg vil gerne vise jer lejligheden, når weekenden engang er ovre og jeg er faldet helt på plads med alt det nye og indretningen sidder lige i skabet :-) Hvis der er noget I vil vide hvor er fra, må I endelig skrive en kommentar, så jeg kan hjælpe jer – ellers må I alle have en dejlig aften <3

14 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE WHITE & THE DENIM