Time for a break #sunbelievable

My afternoon dream

PicMonkey Collage
Skærmbillede 2014-12-21 kl. 16.53.56
an_ph_blk.wmSkærmbillede 2015-01-12 kl. 09.36.06Skærmbillede 2015-01-12 kl. 09.37.22
Godmorgen piger! Jeg møder kl. 12 idag, så mærkeligt når jeg er vandt til enten at møde kl. 8 eller 10, jeg klager dog ikke, da jeg ikke rigtig har fået sovet længe i weekenden – så det var virkelig tiltrængt og dejligt at få sovet lidt længere end normalt, og bedst af alt har jeg også lige tid til at poste endnu et indlæg før jeg smutter.

Vejret er simpelhen så kedeligt lige for tiden, jeg vil langt hellere have sne end gråt regnvejr – det er lidt træls, lad os håbe det snart skifter! Om ikke andet er det vel bare en god undskyldning for at tage mod varmen snart, hihi – er der nogle af jer, der skal afsted i vinterferien? Jeg går virkelig og drømmer mig væk til syden, selv om jeg også synes Val Thorens er tiltalende ;-)

Mit fine outfit er fra Sheinside, I kan klikke på billederne for at komme direkte til produkterne. Den fine halskæde er fra Stars By P som desværre ikke har en webshop, til gengæld har de mange forhandlere rundt omkring – bl.a. Norr, som er en af mine yndlings butikker! Har I spørgsmål ang. Stars By P og deres forhandlere kan I kontakte dem via mail: info@starsbyp.com – Ha’ en fantastisk dag!

Grey knitdress w. glitter <3

Untitled-1

 

20 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Time for a break #sunbelievable