SHOE GUIDE ∙ MY FAVORITES

MY ACADEMY ∙ VIND PRIVATUNDERVISNING

PB290025Hej piger! Vil lige minde jer om at I stadig kan nå at deltage i konkurrencen om privatundervisning hos myAcademy, hvis I ikke har deltaget i dette indlæg. I kan som sagt vinde 5×2 timer (værdi 3.900 kr) som I kan bruge på det I føler for, og de fag i føler jeg svagere i. Jeg skal selv ind til min søde vejleder Louise om lidt, hvor vi skal kigge min SRP igen og snakke om analyse, fremgangsmåde mv. Jeg har været SÅ glad for min undervisning med Louise, da jeg får nye idéer, lærer nyt og føler mig bedre i stand til at gå hjem og skrive videre på min opgave.

Alt I skal gøre for at deltage er: Skriv en kommentar i kommentarfeltet hvor I skriver hvad I ville bruge privatundervisningen til, hvis I skulle gå hen og vinde!

I kan forresten læse meget mere om min oplevelse af myAcademy her – held og lykke til jer alle!

3 kommentarer

 • Katarina

  Jeg ville bruge den til DIO næste år i slutningen af 3.g :-) Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil bruge undervisningen både til at have mere fokus på mine opgaver og til at lære fif til at kunne hæve mine karakterer.. Og jeg ville især kunne bruge det under min sro :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvor kunne jeg godt bruge noget undervisning til hjælp af mine mange opgaver i 2.g! Mega fed konkurrence og hvor lyder det dog fedt at det rent faktisk hjælper dig med forbedring til din SRP. Jeg føler at jeg falder ned af bakke i mine fag, og det kan bestemt også sees på mine karakterer :(
  Har snakket med mine forældre om noget privatundervisning med det ser ud til at det er for dyrt, så jeg vil virkelig gerne vinde det :)
  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SHOE GUIDE ∙ MY FAVORITES