No 68

Muubaa SS14

Skærmbillede 2014-05-10 kl. 22.19.43

Godmorgen søøde piger :-) Jeg er først lige vågnet nu her, hvilket skyldes at jeg på 2 dage har formået kun at sove 6 timer – åh altså! (Og ja, jeg er faktisk stadig riigtig træt) Dog gør det ikke noget at været træt sådan en dag som i dag, hvor det regner og jeg ingen gøremål har, andet end at hygge, ordne mit værelse og ordne nogle få lektier. Hvad har I haft af planer her i weekenden? Lige nu er jeg forresten ved at klippe min spørgerunde sammen, kan ikke finde ud af om jeg skal splitte den op, da den altså er 40 min lang – hvad synes I?

Nu til de lækre jakker fra Muubaa, som I kan se på billederne. Jeg er virkelig blevet helt vild med Muubaas mange, unikke skindjakker, hvor kvaliteten og designet er helt i top! Jeg har fundet en masse lækre skindjakker fra deres Spring/Summer collection, som I kan komme til lige her. Der er intet mere råt end et outfit, bestående af enten blondeshort eller slidte denimshorts, stylet med en enkel, feminin top og en rå biker/skindjakke. Det er SÅ råt og lækkert! En fordel ved skindjakker, er også at du kan style den igennem mange sæsoner, om sommeren er de gode til de kolde sommeraftener, eller dage hvor de kan styles med shorts. Til foråret er de perfekte som jakke, og til efteråret kan de styles med enten en tyk strik under, pelsvest udover eller et lækkert tørklæde – altså, man kan aldrig få for mange skindjakker, vel? … :-)
PicMonkey Collage
Argal skindjakken, er SÅ rå – det er en jakke, som jeg vil style til et ellers meget feminint outfit, da den er ret rå. Jeg elsker detaljerne også er det bare en klassiker, som kan bruges til et hvert outfit. Elbe er en af mine favoritter, den er jo for cool! Er helt vild med snittet, og farvekombinationen – har aldrig haft en jakke lignende, og det er sjælendt jeg ser en jakke lignende. Vintage-looket gør den så rå og unik! Orva er altså også lige mig, en bomberjacket har jeg altid godt kunne tænke mig, også så lige denne som er af printet krokodilleskind vil jeg elske at style.

The Argal jacket is amazing! I am totally in love, and would love to style it with a feminine outfit, and some shorts of laces. The Argal jacket is a classic jacket, you can use for all your outfits – a perfect example of a timeless biker jacket. Elbe is one of my favorites, the cut are amazing and very unique – apart from that, I’m in love with the vintage-look which characterize the jacket. Orva my love! I love this bomber-jakcet, which is made with a crocodile effect. One day I have to own a bomber-jakcet, and I will prefer to own exactly this one! (click on the jackets names, to find them on Muubaas online shop)
PicMonkey Collage1
Rokel er virkelig piget, det er nok primært farven som er varm og lækker, tror denne farve er rigtig fin til hvide outfits, den vil være perfekt til at bryde ind, og give lidt spil. Kan faktisk også lige forestille mig Rokel til en lang, smuk sommerkole – åh det vil være fint! Yogi har samme pasform, som Elbe – som jo er en af mine favoritter. Igen synes jeg pasformen er så lækker, må eje sådan en. Orinoco ligger altså også rigtig højt på min top 3, en solid 2. plads vil jeg give den. Alt spiller bare ved den jakke, den er SÅ meget mig, også er jeg vild med detaljerne og pasformen, som er lidt kortere – hvilket jeg synes er rigtig flot til en skindjakke.

The Rokel jacket is very feminine, and the warm color make it to a summer/spring must have! I would style this jacket with a long summer dress, it would look amazing together! Yogi have almost the same cut, as the Elbe jacket – and as you know, I love this cut! Orinoco is another of my favorites, and I am sure about this jacket will fit me perfect. I love everything about the jacket, especially the color and unique details make it so nice! (click on the jackets names, to find them on Muubaa’s online shop)
PicMonkey Collage2
Ovenstående billede er fra SS14 catwalkshow, og tjek lige nogle lækre looks! Nogle af Jer kan måske huske min Muubaa jakke, som faktisk er fra Deres forrige kollektion. Jeg har simpelhen været så glad for den, min er dog primært egnet til sommerperioden, i og med af ærmerne er bestående af blonder – men kvaliteten er fantastisk, også sidder den virkelig godt! I kan se billeder af den lige her.

For more information and pictures from Muubaa’s spring/summer collection, go find them on instagram @muubaa, and remember to hashtag #muubaa, if you post pictures of Your very own Muubaa jacket. <3
1eecc11da30af82e323bd41ab04d09

 

6 kommentarer

 • Anna

  Del endelig ikke din spørgerunde op! Det ville være super fedt at se en 40 min. lang spørgerunde <3 Er sikker på at jeg slet ikke er den eneste, der 100% ville se den hele! Det er fedt at man så lærer dig at kende på en anderledes måde end i dine indlæg! Det er godt med noget mere personligt! Jeg glæder mig utrolig meget til at se den <3
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Er virkelig vild med Elbe og Orva modellen! <3
  Hvilken str. bruger du i deres jakker, 34 eller 36?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Caroline:-) Er ked af at jeg skal komme med en så negativ kommentar, men jeg synes det er lidt for dårligt at du lovede videoen ville være der sidste søndag, og så udsatte du den helt til imorges (tidlig), og den er ikke en gang kommet endnu:-( Jeg ved godt du måske har andre ting at tage dig til, men så lad være med at love at den så kommer, når den så ikke gør. Men uanset om den er tre måneder forsinket eller hvad, så glææææder jeg mig til at se den<3 Også kan jo også få lidt mere at vide omkring (smukke) dig<3 Mange knus :-) ps. Håber ikke det lød for hårdt, men vil bare lige give dig lidt konstruktiv kritik, hvis det er okay?
  Ha' en fortsat rigtig god dag!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde du <3 Det er helt i orden, fordi vil rigtig gerne tage konstruktiv kritik til mig. Grunden videoens længde på 40 minutter, tog det rigtig lang tid – derudover havde jeg også tekniske problemer. Er rigtig ked af det <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

No 68