Peace, Joy, Love

MUUBAA & PLUSFINE MUSTHAVES

DSC_5338 DSC_5339Hello girls! Har haft en skøn dag i København med Ditte, vi har spist den lækreste brunch nogensinde – altså virkelig! Mhhm! Derudover har jeg været med hende til frisøren og få gjort hendes hår lækkert og sommerligt, og sidst men ikke mindst har jeg fået sat vipper på – hvilket er blevet SÅ fint! Imorgen skal jeg bruge hele dagen på at læse op til eksamenen, jeg skal til fredag, så derfor er jeg lige nu i gang med at planlægge indlæg, så jeg ikke skal blive distraheret af bloggen (men altså, nu må vi se ;-))

Efter Jeres ønsker, er det primært en makeup- og hårvideo I ønsker og et indlæg med lækre onlinewebshops – hvis der er flere må I endelig skrive, da jeg virkelig gerne vil lave alle disse indlæg til Jer. Udover dette tænkte Jer at det kunne være en god idé med et indlæg, hvor vi delte vores yndlings caféer og restauranter i København? Elsker nemlig at prøve nye, og ender stort set altid de samme steder – kender I det? På billederne kan I se min yndlings jakke fra Muubaa, det er virkelig mit summer musthave no. 1 – den er simpelhen SÅ fin! I love! <3 Har stylet den med min fine Plusfine top, som er af fantastisk kvalitet – find Muubaa jakken online her og Plusfine toppen online her.

// Hello girls! I had a great day in Copenhagen with Ditte today. We got the most amazing brunch in Copenhagen, at Café Norden (you should all try it!) Tomorrow I will spend the hole day by reading and preparing for my exams, so I will plan some different kind of post for the blog tonight. Soon I will share a video about how I do my makeup and hair, and then I think it could be nice if I made a post about my favorite restaurants and takeaway places in Copenhagen – and then we can all share out favorites in this post? What do You think about it? 

My absolutely summer musthave is my Muubaa jacket ‘Elbe’, I am in love! I love styling the jacket with my lovely silktop from Plusfine. Find the top online here, and the jacket online here. <3
Love-Caroline-1

 

4 kommentarer

 • Christel

  Kære Caroline
  Elsker din fantastiske top fra plus fine hvis du ser den kommer på udsalg her til sommer må du meget gerne sige til da jeg syntes den er lidt pebret til min økonomi men må bare eje en alligevel :-) har drømt i flere måneder om at eje den.
  Tak for dine altid hyggelige og meget indspirerende indlæg – elsker at følge med.
  Knus Christel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Christel <3 Den er også bare SÅ smuk – lover at sige til, hvis jeg finder den på udsalg, hihi. Dejligt du kan lide at følge med <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denice

  Den er på udsalg til 40% i lind living :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Peace, Joy, Love