Ask me something!

Muubaa Delaney Bikerjacket

PicMonkey Collage5 Skærmbillede 2014-03-27 kl. 09.26.19
Godmorgen søde læsere :-) Idag har jeg måtte bliver hjemme fra skole, da jeg rent ud sagt ikke var helt på toppen her til morgen, håber jeg bliver bedre hurtigt. Åh hvor har jeg dog bare gået og kigget langt efter denne jakke fra Muubaa, den er bare SÅ rå og unik! Jeg er helt vild med farven, pasformen og ja, prøv bare lige at se den – er den ikke fin? Da jakken desværre har været udsolgt i en lang periode, valgte jeg at skrive til Muubaa’s hovedkontor, hvor jeg var så heldig at de havde en tilbage i min str.

Jeg kan slet ikke vente med at modtage den, ih hvor er den altså bare alt for fin! Den er fra sommerkollektionen 2012, I kan finde den online her. Jeg glæder mig til at modtage den, og vise Jer den på, ih hvor jeg tror den ser godt ud med bikerboots og blondeshort til sommer. Når, nu vil ligge mig til at sove igen, og håber at jeg vågner op, heeelt frisk – hihi :-)
Love Caroline

1 kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ask me something!