GOLDEN SPOT

MUTI FOR YOUR SKIN

dsc_6771 dsc_6765
MUTI facecreme HERE / MUTI nightcreme HERE

God aften piger <3 Jeg vil først og fremmest, lige sige tak til alle jer, der mødte op til Tradono loppemarkedet igår i Papirhallen. Det var en så hyggelig og vellykket dag! Jeg var der endnu engang med min søde mor, som har været med en del gange efterhånden – det er så hyggeligt. Jeg fik solgt helt vildt meget ud, og det er bare så dejligt, at se hvor meget af ens fine tøj, der kommer i nye hænder og bliver brugt på ny. Det er så fint, at nogle andre får glæde af det, fremfor at det ligger pakket ned i en kasse.

Udover at det gav lige mere plads i mit klædeskab, så er det også fantastisk her lige før jeg flytter, at få solgt så meget ud som muligt, så jeg ikke skal flytte alverdens med mig. Jeg overtager min lejlighed på fredag, og jeg kan virkelig ikke vente! Jeg vil dog vente med at vise og fortælle jer mere, til at jeg kan kombinere det med nogle videoer og billeder, som jeg har lovet jer.

Nu ville jeg nemlig lige vise to nye cremer, jeg har testet den seneste tid, som er fra det danske brand MUTI. Deres cremer og hudplejeprodukter, er baseret på hyaluronsyre, som er et naturligt stof, der også findes i vores hud. Den sørger for at opretholde den naturligt fugtproduktion og er altså en aktivt ingrediens. Særligt her i vinterhalvåret, har de fleste af os, brugt for ekstra fugt og pleje, for at holde huden sund. Det er faktisk en mand, der står bag dette hudplejebrand, hvilket er lidt atypisk, med vildt fedt, ikke? Han mente, at det var så svært at navigere rundt i de mange forskellige typer cremer og ville gerne have noget mere alsidiges, som kunne bruges af både mænd og kvinder og som ikke kun hjalp mod én ting, men havde flere aktive virkninger.

Har I nogle erfaringer med MUTI?

2 kommentarer

 • Anette Ninon

  Jeg har brugt Muti og var super glad for produktet, kan kun anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Årh hvor dejligt at høre, jeg er også så positivt overrasket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GOLDEN SPOT