Glowing

MUSTHAVES FROM BUBBLEROOM.dk

PicMonkey Collage
Ripped jeans // Sweatpants // Light grey dress // Dark grey dress // Tiger Of Sweden hat // Necklace in rose gold // Worn bag //

Godaften sødeste piger. Jeg ville egentlig blot lige dele lidt lækkert forårstøj, fra Bubbleroom.dk. Jeg elsker online shops som denne, hvor man bare kan finde ALT, alle stilarter, alle mærker, alle trends og ja bare alt – det er virkelig fedt! Jeg kan bruge flere timer, på blot og sidde og kigge sådan en side igennem, men det er ikke så smart – så ender man bare med en indkøbskurv på mange penge, hihi J Det er den perfekte webshop, til de, der ligesom mig sidder i sidste øjeblik og mangler en kjole til den kommende weekend – der er nemlig såå mange smukke kjoler.

De rå jeans med huller, tror jeg næsten jeg må have, til kommende forårs- og sommer outfits – da det bare ser så fedt ud, med rå jeans og en feminin og pyntet top. Det er en lækker kombination! De løse haremsbukser er bare et musthave – perfekte til dage, hvor man bare gerne vil slappe af og føle sig tilpas, samtidig med at se virkelig tjekket ud. Er sikker på de kan styles så lækkert! De to kjoler er bare lige mig, faktisk er grå generelt bare lige mig fortiden – og gerne gråmeleret, som de begge faktisk er. Såååå fine! Derudover fandt jeg 3 lækre accessories, som er unikke på hver deres måde. Hvilken items er Jeres yndling? <3
Love-Caroline1

 

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Glowing