Chocolate-cake with benefits

Musthaves for the coming spring

Skærmbillede 2015-03-24 kl. 20.42.57
Hello ladies <3 Flere af jer har spurgt ind til denne fine top, hvilket er fuldt forståeligt – se den lige engang! Så yndig og meget fin i designet – vildest af ALT er at den ikke engang er voldsom dyr. Den koster 350 kr. hvilket jeg synes er en rigtig god pris, da kvaliteten virker rigtig god og selve designet er smukt. Jeg kunne ikke dy mig, da jeg fandt den og måtte eje den i hvid og sort. Jeg er helt forelsket i den og glæder mig til at rocke den i Abu Dhabi, når jeg engang har fået opbygget mig en god solid tan <3 Åh hvor jeg glæder mig!

Jeg har mange lektier lige fortiden, pyha – og afleveringer oveni, samtidig med at jeg gerne vil ses med veninderne og hygge mig. Det er lidt hårdt indimellem, men nu er der 5 dage til at jeg ligger og soler, så det er lige til at overkomme. I kan finde den smukke top online i hvid her og i sort her – hvad synes I om den, er den ikke yndig? Kys!

1 kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Chocolate-cake with benefits