Marmaris Moments

MUST to the HAVES

Nelly musthavesHej piger <3 Har længe tænkt på at lave et indlæg med nogle ‘basic things’, som udgør en stor del af hvad jeg bruger til styling osv. Jeg var så heldig at det hele kunne findes online hos Nelly, fantastisk ikke? Dette gjorde det meget lettere for mig, og jeg tror også det bliver lettere for jer.

Vita Librata selvbruneren er fantastisk! Jeg har brugt denne i et stykke tid nu, dog ikke i sommerperioden, men der går ikke længe ;-) Den giver en naturlig glød og holder op til 2-3 uger, da de har benyttet en ny teknik hvilket gør holdbarheden 4 gange bedre end normalt.

Lernberger Stafsing sættet med henholdsvis hairfume, dryclean og hairspray har jeg desværre ikke selv fået bestilt endnu, men jeg har deres ‘dryclean’. Det er en rejsestørrelse hvilket jeg er kæmpe fan af, ikke nok med at det er lettere at tage med på ferie, så er det også perfekt at have med sig i byen, hos veninden eller ja – hvor man nu end er. Deres tørshampoo er den bedste jeg nogensinde har prøvet, virkelig! I need this!

Gucci Gulity Edition parfumen er en all-time-favoruite. Det var min mor som i sin tid købte den, lige da den udkom og det endte med at jeg har brugt den hele – så ja, den var altså virkelig god! Jeg bruger den mest i byen, da den er lidt kraftig i det, og jeg normalt ikke er til tunge parfumer – det er den dog heldigvis langt fra, men den er alligevel frisk og kraftfuld på en lækker måde. Den skal duftes!

Nuxe Gold Oil har været en fast del af min makeup et stykke tid nu, faktisk primært sommeren over. Jeg blev anbefalet denne af en veninde, og har været så glad for den. Jeg har brugt den i ansigtet, blandet op med min dagcreme eller foundation – bare nogle enkelte dråber, da det giver en fin glød. Olien er fyldt med næring til huden, og går ind og beskytter huden. Nu til det bedste omkring denne olie, på min sidste ferie glemte jeg hårolie (KRISE!) Mit hår har om nogen brug for olie, altså virkelig – især på en solferie. Da jeg om aftenne skulle ligge makeup, tager jeg denne olie op og til stor glæde opdager jeg, at det er en face, body & HAIR oil – ferien var hermed reddet.

GHD Eclipse glattejern har jeg aldrig fortalt jeg om tror jeg. Jeg fik det i julegave, efter at mit hår var blevet stylet med det i Stylebox forretningen – de krøller dette glattejern kan lave, er virkelig fine. Naturlige og lidt ‘beachwaves’ agtige. Dette glattejern skader ikke håret ligeså meget som mange andre glattejern gør, og styler hurtigere håret – bare med mindre varme i stedet.

Håber I kunne bruge mine tips, hvis I har spørgsmål må I endelig skrive <3 God dag!
Love-Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Marmaris Moments