NEIGBOURHOOD

Munthe

DSC_5333 DSC_5332

 

Hello lovelies! Undskyld for at jeg ikke har fået skrevet til Jer, de seneste dage – dette skyldes at jeg har hygget med veninder, festet til den lyse morgen og ikke mindst hygget her hjemme i det lækre vejr, men min lille Karla <3 Jeg glæder mig sådan til at vise Jer billeder af hende – hun er simpelhen for skøn – man glemmer helt hvor fantastisk det er at have sådan en lille prinsesse tullende rundt. Hun er SÅ dejligt! Kunne blive ved med at skrive om og beundrer hende – men det vil aldrig kunne gøre det. I ved sikkert hvad jeg taler om, hihi :-) Vores hjem er i hvertfald lige pt. en kærlighedsbombe med 3 små hunde løbende rundt, så der er gang i den.

Måtte lige vise Jer denne fine tunika, jeg var så heldig at finde i sidste uge, hos TheVintage på strandvejen, som er en luksus 2ndhand butik – ih hvor er der meget fint. Jeg er normalt ikke til 2ndhand, men dette er virkelig ekslusivt og fint – derudover kan man gøre sig mange gode køb, ligesom jeg gjorde med denne fine tunika fra Munthe – jeg er helt vild med den – og har allerede haft den i brug, stylet med en bikini top under, samt hvide blondeshort. Imorgen eller en af de kommende dage tænker jeg at jeg vil lave en nye makeup- og hudplejevideo, da min forrige trænger til en opdatering – det må jeg give Jer ;-) Kunne det være noget? Jeg har forresten læseferie nu, hvis jeg ikke allerede har fået det nævnt – så er det toplækkert, blooooogging on my mind! Hihi glæder mig til en fantastisk sommer! 1000 kys!
Love Caroline

4 kommentarer

 • Anna

  Er du ikke sød at lave en video med hvordan du styler dit hår? Det har du lovet mange gange nu og den er aldrig kommet. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Makeup og hudplejee rutine, jaaaaa! Også noget med håret<3

  Knus!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline!
  Jeg så et sted, at du havde bestilt fra Revolveclothing.com – jeg skal nemlig selv til at bestille noget derfra, men jeg ville lige høre, hvordan det er med told osv? Slipper man for det eller hvordan står det til? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEIGBOURHOOD