I WANT..... and I need!

Munthe & Dr. Denim – a great combination!

DSC_0768 DSC_0776 DSC_0784 DSC_0803 DSC_0813Godaften mine lovelies! Jeg har idag været en tur på strøget med min søde veninde Frederikke, da vi begge havde nogle ting vi skulle købe eller kigge på. Jeg så den fine top fra Munthe i sidste uge, og forelskede mig i den med det samme. Den er simpelhen så fin! Jeg elsker printet, farverne og de mange sten – kombinationen er virkelig lækker. Derudover er selve pasformen perfekt til sådan en top, fordi den gør toppen mere rå, i kontrast med de mange sten og den lyserøde farve. Jeg fandt ud af at det er alle pænest og mest stilet, hvis man bruger en blondebh indenunder, da den er meget åben i siderne – jeg har en fin lilla fra Femilet, som I kan se i ét af mine kommende blogindlæg.

Hvide bukser har jeg også været på udkig efter, og endelig har jeg fundet et par som sidder godt, tilpas stramme og som ikke bliver løse i løbet af dagen. De er fra Dr. Denim og de af Jer, som kender til dette mærke ved også hvor godt de sidder. Jeg købte mine i Samsøe Samsøe i Ilum til 500 kr. som også er en overkommelig pris, for et par fede nye jeans. Toppen er som sagt fra Munthe, som jeg også fandt i Ilum og koster 899 kr. Hvad synes I om outfittet? Jeg har forsøgt at fine Munthe toppen online, men den er helt ny og er derfor ikke til at finde i onlineshoppen enndu, men hold øje her. Denne uge synes jeg forresten er gået SÅ stærkt, dette skyldes nok også at jeg havde ferie til og med tirsdag, hihi – nu glæder jeg mig til sommerferien, har store planer, som jeg glæder mig til at fortælle Jer om.<3
1eecc11da30af82e323bd41ab04d09

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I WANT..... and I need!