BY MALENE BIRGER - STILRENE & UNIKKE KJOLER

MULBERRY METALLIC SNAKEPRINT

Godaften mine søde piger. Nu er mit iPhoto oppe og køre igen, så skønt – i kan derfor se frem til mange fine indlæg de kommende dage, bla. også 2. del af min spørgerunde. Jeg har igår bestilt de fedeste jeans  hjem fra Gina Tricot, som jeg slet ikke kan vente med at vise jer, da jeg er sikker på at i vil være vilde med dem. Lige nu savner jeg min skønne søster her hjemme, da hun stadig er på Cypern med sin veninde. 
Også fik jeg også lige postet nogle billeder jeg tog igår af min nye Mulberry – jeg er som sagt vild med farven, og det metallic snake look den har. Jeg kan slet ikke vente med at vise jer en masse outfit, hvor denne fine sag indgår. 1000 kys og knus <3
Mulberry Metallic Snakeprint.

4 kommentarer

 • Anonymous

  Hvad kostede den søde Caroline?Og ville høre om du ikke kunne lave et indlæg om striktrøjen og efterårstøj- da jeg mangler ideer til hvad jeg skal købe her nu hvor efteråret nærmer sig :)Knud og kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kostede 2700 mener jeg, men jeg er også sikker på den vil følge mig resten af livet – især når den både kan bruges som pung og clutch. Jo selvfølgelig vil jeg lave sådan et indlæg, det vil jeg skrive en af de kommende dage, søde selv :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er det mini Lily – pinky Mink metallic snake suede?? Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BY MALENE BIRGER - STILRENE & UNIKKE KJOLER