I have updated my closet ∙ Save 10%

Mulberry Clutch for sale

P7090120 P7090129 P7090134

Hej piger! Åh hvor har jeg gået længe og tænkt over dette salg, jeg købte denne smukke og helt ualmindelig flotte Mulberry clutch i år 2013. Det er en limited edition og jeg var dybt forelsket, hvilket jeg stadig er. Sagen er desværre den, at jeg ikke får den brugt, da jeg generelt er dårlig til at bytte rundt i tasker, fordi jeg hader at rykke alle mine ting. Herudover er jeg også ualmindelig dårlig til at have clutches på mig, da jeg ofte ligger dem alle mulige steder, hvilket gør jeg frygter den en dag bliver stjålet.

Jeg har derfor besluttet mig for at sælge den, på trods af at den i godt 1 år bare har stået til pynt – hvilket som sådan også har set super flot ud, men nu fortjener hun en ny ejer! Jeg købte clutchen i Idé Nyt til 6.250 kr. jeg har stadig ægthedsbevis, og mener også jeg har kvitt. Clutchen er stadig helt som ny, da jeg kun brugte den ved festlige lejligheder, det eneste der er slidt på det, er selve det rosa-guld på fronten, hvor man åbner den. Det er en naturlig del af Mulberrys tasker, da det ikke kan undgås at blive slidt – dog kan dette skiftes hvis man ønsker den helt som ny, man skal blot henvende sig i en Mulberry forretning.

Jeg sælger den ikke bare for at sælge og derfor er det først når jeg opnår rette pris, den bliver solgt. I kan byde på min Trendsales-profil lige her og er selvfølgelig altid velkommen til at skrive spg. eller kontakte mig i kommentarfeltet nedenfor eller via mail: caroline.m@rburger.dk – I kan se flere billeder af clutchen her.

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I have updated my closet ∙ Save 10%