Giveaway - stort tillykke til jer 3!

Mulberry Bayswater – An every girl’s dream.


Hej søde læsere,
Det blev et lidt sent indlæg hertil aften, men nu kommer det altså. Jeg har som mange af jer andre nok også et stort ønske om en dag at eje en mulberry taske, min favorit model er klart mulberry bayswater. Det er et ønske, som der nok går mange år før overhovedet kan tænkes til at komme i opfyldelse, men man har vel lov at drømme lidt nogen gange? Jeg synes specielt den her lækre slangeskinds udgave er så fed.
Slangeskindet giver tasken et unikt look, og mulberrys tasker er jo altid så fine synes jeg, meget enkele og feminine.
Også den grå og lyserøde synes jeg er virkelig flotte, men jeg ville klart vælge en enkel farve som sort eller brun, når det er sådan en dyr taske. Men ingen tvivl om at en lyserød ville kune gennemføre, et meget piget og unikt look.
Men altså med en sort taske, kan man ikke komme helt galt på den, da den jo passer til alt. :-)
Jeg håber virkelig jeg en dag kan have sådan en i mit tøjskab, hold nu op! Alle mulberrys detaljer er generelt bare gennemførte og meget eksklusive i designet.
Det var egenlig det jeg havde for idag, i må sove så dejligt søde piger.

 

9 kommentarer

 • Rigtig fin blog. Blev meget glad for din kommentar på min, det varmer altid med ros. Kan dog ikke se, at du er blevet fast læser, måske er det gået lidt hurtigt? :-)Uanset hvad, har du en rigtig skøn blog, og jeg er helt klart ny fast læser. Hav en skøn weekend!Knus, P!<3http://by-pernille.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en virkelig lækker taske! Min mor har en som jeg låner en gang i mellem – men ville gerne have min egen :-)Også har jeg lige et spørgsmål til dig: Min papsøster læser også din blog, og hun viste mig den en dag – hun sagde at hun kendte dig lidt fordi at du går på hendes gamle skole. Jeg tror at vi bor meget tæt på hinanden, det er lidt skørt, men bor du i Hillerød? :-)Du er iøvrigt velkommen til at kigge forbi min blog!Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak for dine fine ord på min blog. Du har en virkelig fin blog og jeg er helt klart fast læser af den.Men jeg kan dog ikke se at du follower den, men det er også sket for mig tit hvor man glemmer. Men håber du ville smutte tilbage og gøre det.Hilsen Clara http://ofthedaysblog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin blog du har! og tak for de fine ord på min :-)det varmer! Og håber du vil smutte forbi igen og blive fast læser? http://eye-2.blogspot.com/btw, suuuuper lækre tasker! Hilsen Nicoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heeeeey. tak fordi du kiggede forbi min blog, og tak for den rigtig søde kommentar:))kan desværre ikke se du er fast læser, men håber du vil blive det. og er self. også blevet det på din- er vild med din stil.shivsen.blogspot.com-xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed blog du har, Caroline! Meget inspirerende ;-) Jeg er helt klart fast læser!Tusind tak for din søde kommentar på min blog! Du skrev, at du var blevet fast læser – det kan jeg dog ikke se? Mon der er sket en fejl???HugsPernillehttp://pernilleslife.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker Mulberry tasker! Jeg skal også have sådan en taske på et tidspunkt, det er et af livets musthave. <3- Angående din give-away vil jeg meget gerne bede om præmie nummer et, lyset med sølvsnoren og diamanten, den er så fin! Endnu en gang tak! Det er så skønt at vinde en give-away og lige præcis din, er endnu bedre! :-)De varmeste knus Emilie. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en spændende og ret lækker blog du har dig :) Måske du ville tage et kig forbi min og evt. blive fast læser hvis du bryder dig om den?Knus/annikapaulsson.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Giveaway - stort tillykke til jer 3!