Nude, pink, print & glitter

MOVING OUT ∙ NEW APARTMENT

caroline-15 PicMonkey Collage1
Weeeeee hvor er jeg glad lige nu!!!! Som I måske ved i forvejen, har jeg kigget efter en lejlighed meget længe! Det har været SÅ svært at finde den rigtige, det rigtige sted og til en pris kan betales. Jeg har ledt og ledt og der har været en del har fanget min interesse, men som desværre er blevet udlejet til andre boligsøgende. Boligmarkedet er helt vildt for tiden, priserne er høje og efterspørgslen er nok tildeles højere end udbuddet.

De sidste par fremvisninger, hvor jeg har takket ja til boligen, har jeg ikke turde håbe, da der har fået så mange afslag, men lige denne lejlighed var jeg så forelsket i. Jeg var til fremvisning i forrige uge og idag kunne man forvente svar efter 12.00 og ved 13-tiden modtog jeg en mail om at lejligheden var min, hvis jeg stadig var interesseret. Kan ikke beskrive hvor vild en følelse det, er inderligt lykkelig over at dette er mit nye hjem, som er helt igennem perfekt. Alt er optimalt, og bedst af alt, føler jeg ikke at jeg går på kompromis med noget.

Den er 10 min fra min skole, stadig tæt på mine forældre, tæt på byen, lys, stor og rummelig – ja, den er perfekt og vi glæder os helt vildt til den 1. oktober hvor vi overtager den. Kan slet ikke vente! Jeg glæder mig ligeledes til at inddrage jer i indretningen og selve indflytningen – det bliver så hyggeligt! Når alt dette er sagt, går det også pludselig op for mig, hvad jeg giver afkald på i forbindelse med min kommende boligsituation. Jeg skal ikke længere bo hjemme, tøjet bliver ikke vasket af sig selv, maden bliver ikke lavet og der kommer en del flere regninger, som jeg ikke har været vandt til førhen.

Jeg er heldigvis meget selvstændig og har været det siden jeg var yngre, så tøjvask, madlavning mv. er ikke noget jeg kommer til at have det træls over, da jeg grundet placeringen for mere tid i hverdagen – mine skønne hunde og ikke mindst helt fantastiske forældre er til gengæld noget jeg kommer til at savne helt ufatteligt meget! Nu vil jeg nyde de sidste måneder som hjemmeboende, endnu mere end jeg har gjort før. Åh hvor jeg altså glæder mig! Måtte bare dele denne glædelige nyhed med jer, vi skrives ved snart – nyd aftenen <3 Kys!

 

17 kommentarer

 • Cecilie

  Hvor ser den lækker ud. Glæder mig så meget til af følge med <3
  ligger den i Lyngby?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SÅ fin <3 <3 Glæder mig til at dele det hele med jer!

  Den ligger i Virum <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Hvilket boligselskab er det? Hva skal i betale i husleje? Er selv på jagt efter en ny bolig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Stort tillykke med den. Jeg glæder mig til at følge med, min kæreste og jeg netop ved at købe hus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Stort tillykke med den. Jeg glæder mig til at følge med, min kæreste og jeg netop ved at købe hus, så alt med indretning og bolig er i fokus pt. Glæder mig til nye spændende indlæg. God sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind, tusind tak! Glæder mig også til at blogge om indflytningen <3 Åh det lyder spændende, hus er jo lige skridtet videre – men jeg lover at der kommer en masse pre-indflytnings indlæg med inspiration til indretningen <3 God sommer til dig også! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline.
  Stort tillykke med lejligheden. Jeg glæder mig til at se din/jeres indretning.. jeg går udfra du og din søster stadig flytter sammen?

  Hvornår flytter du/i ind i lejligheden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Natascha <3 Tusind, tusind tak! Glæder mig også til at dele det hele med jer – og det er ikke besluttet endnu ift. min søster <3 Vi flytter ind til oktober!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea A. Petersen

  Wauw, vild lejlighed smukke!
  Jeg glæder mig til, at se med i indflytningen!

  Kram // http://www.ahmfashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Stort tillykke med lejligheden, hvor er den lækker! Glæder mig til at følge med i indretningen, du har en fantastisk stil <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind, tusind tak! Den er så fin – kan slet ikke vente med at flytte ind og vise jer det hele <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg glæder mig til at følge med i indretningen! Elsker simpelthen din stil!! :) Tillykke med lejligheden!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg så glad for at høre, glæder mig også helt vildt til at opdaterer jer på bloggen! Tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor ser den bare lækker ud. Tillykke med det! Men ja, husk at nyd den sidste tid som hjemmeboende, det bliver lidt noget andet, når du flytter hjemmefra :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er simpelhen så fin, vi kan slet ikke vente <3 Jeg nyder det i fulde drag, det har sat tingene lidt i perspektiv, efter vi har fundet en lejlighed, langt om længe – ny værdsætter jeg mere <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nude, pink, print & glitter