Goodmorning world #earlybird #sundayvibes

MOVING OUT

Skærmbillede 2015-02-23 kl. 20.16.50
Godaften damer <3 Undskyld for mine manglende indlæg her på bloggen, har simpelhen ikke haft tid, da der er mange ting lige i denne uge synes jeg. Jeg har haft opgaveafleveringer i skolen, events i weekenden og lige om lidt skal jeg til teoriprøve, hvilket jeg simpelhen er så nervøs for. Kan ikke holde tanken ud, hvis jeg skulle dumpe – vil så gerne bestå den prøve, og få bestilt en tid til køreprøve og få det ud af mit hovede, da det er den vildeste stress-faktor i mit hovede lige nu.

Jeg har dog idag en STOR og helt vild spændende nyhed at dele med jer! Som I nok ved, har min søster og jeg ledt efter en fælles lejlighed, det sidste lange stykke tid – det er nærmest umuligt at finde en, der opfylder vores begge krav – og som er til at betale samtidigt. Forleden faldt min søster over den fineste lejlighed, som så perfekt ud – idag har vi været ude og se den og vi er ikke 1 sekund i tvivl om at det skulle være vores nye hjem!

I kan på min collage spotte 2 billeder fra lejligheden, det er billedet nederst til højre og det i skråt til venstre fra samme billede. Den er SÅ fin og jeg kan slet ikke vente med at flytte ind! Hvis alt går som det skal, overtage vi lejligheden om 1 uge præcis – her kan vi så småt begynde at flytte vores ting ind, jeg tror dog jeg venter til jeg har fået mit kørekort, så jeg lettere kan komme omkring.

Jeg har meget ambivalente følelser, når jeg så tænker på at jeg også skal ‘forlade’ mine forældre og små hunde-babyer her hjemme.Det er næsten ikke til at bære! Jeg tror dog på at det kommer til at skabe meget ro i min hverdag, at komme væk. Jeg får mere tid også er det en drøm jeg har haft længe – pludselig kommer den meget tæt på, og det er skræmmende fordi jeg pludselige føler mig nødsaget til at være ‘så voksen’, selvom jeg inderst inde stadig føler mig som en fjollet pige på 17 år. Mine forældre og jeg har dog aldrig været i tvivl, om det vil blive for meget for mig, da jeg altid har været meget moden af mine alder og altid har været en meget fornuftig pige – det er dog vigtigt at pointerer at jeg stadig er ung, og i den meget unge ende af at være ung – hvis det giver mening.

Det bliver en kæmpe udfordring, lettelse og et skrift mod min fremtid, som jeg glæder mig ufatteligt meget til! I skal nok høre meget mere – måtte blot ud med mine tanker og begejstring! Er så glad, men må holde mig fokuseret, har så mange ting lige nu <3 Jeg skriver til jer meget snart! Ha’ en dejlig aften <3
Untitled-1

10 kommentarer

 • Nanna

  Et lille spørgsmål, som ikke har noget med indlægget at gøre – den hvide blondetop, som du har købt hos Bubbleroom, hvilken str. har du købt den i? :-) <3..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Er det den lejlighed hvor man kan se haven gennem vinduerne? Hvis ja, så siger jeg bare WOW! Haha ;)
  Held og lykke med teori prøve samt flytning. Hvor er det bare spændende! Jeg glæder mig til at følge med i det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Wow! Fed lejlighed. Er den ikke vildt dyr om måneden? Og hvilken by er det i? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • j

  Er det leje, andel eller eje lejlighed? Hvis leje hvor har i så fundet den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Rigtig pæn blog.
  Men lidt konstruktiv kritik, når man har sådan en lækker blog, så er det altså vigtigt at rette korrektur inden man udgiver noget. Synes det er lidt pinligt, at både i overskriften og på collagen, af moving out er stavet forkert. Moveing er der ikke noget der hedder. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Goodmorning world #earlybird #sundayvibes