My makeup routine; step by step

MOTHERS DAY – I’M BLESSED

DSC_5215 DSC_5218Hej piger <3 Egentlig skulle dette indlæg have været skrevet igår, men det fik jeg ikke gjort oveni alt det andet – så I får det altså i dag i stedet. Det var, som de fleste af jer nok har bemærket, Mors Dag igår. Vi forkælede vores fantastiske mor, med smukke blomster og nogle små fine gaver – og for ikke at glemme den lækreste summerbird chokolade, som jeg fortalte jer til om. Hold op hvor smager den bare godt! Fik helt ondt i maven, af alle de chokolademandler jeg fik spist igår – men mhhm de var lækre, tager man først én kan man ikke stoppe igen.

Dagen er jo som sådan ikke noget særligt, men derimod en lille reminder til alt hvad ens mor er. Tit glemmer man at værdsætte alt hvad de gør for én, det kan jeg i hvertfald selv have tendens til i hverdagens stress – men jeg kunne ikke leve uden min mor og jeg kan ikke beskrive hvor meget hun gør for mig, der er ikke dét hun ikke hjælper med og hun har altid svaret, på livets største spørgsmål. Hun er min største inspirationskilde og jeg er hende evigt taknemmelig, for at være en del af mit liv. Jeg kan ikke vente til den dag, jeg selv skal stifte familie – fordi hun skal være en ny del af den, det synes jeg bare er sådan en rørende og sød tanke, som jeg bliver så glad ved at tænke over. Hvad forkælede I jeres mor med igår og hvorfor har hun en særlig plads I jeres liv? Sov fantastisk <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My makeup routine; step by step