GO ON

MOTHERS DAY COMING UP

picmonkey-collage2 picmonkey-collage1 picmonkey-collage3 img_0110 img_0107 img_0106 img_0111 img_0108 img_0115 img_0116
skaermbillede-2014-12-21-kl-16-53-56
skaermbillede-2017-05-12-kl-15-58-02skaermbillede-2017-05-12-kl-15-58-31skaermbillede-2017-05-12-kl-16-00-58skaermbillede-2017-05-12-kl-16-05-01skaermbillede-2017-05-12-kl-16-04-21
Hej piger! Håber I nyder helligdagen med familien eller jeres venner. Jeg er taget til mine forældre, hvor jeg egentlig bare har planer om at spise mig mæt i god mad og slappe af. Måske endda nyde solen lidt også – det er jo bare så dejligt den er kommet tilbage igen. Jeg er så gennem øm i min krop, eftersom Louise og jeg, blev tæsket igennem af Timmy, der er personlig træner hos Sporting Health Club. Pyha, jeg mener virkelig, hver en muskel og led kan mærkes, haha. Vi skal simpelhen være klar til sommertiden og til at hoppe i bikinien.

Jeg tænkte, at jeg idag ville lave et inspirationsindlæg, til mors dag, der jo er på søndag d. 14. maj. Jeg synes den er sådan en hyggelig dag og tradition, da man lige husker på, hvor heldig man egentlig er, at have dem, have haft dem eller at kunne mindes dem. Min mor, føler jeg er halvdelen af mig, på en eller anden mærkelig måde. Hun har altid været der, er der altid og er den person i hele verden, jeg betror mest til og kan føle mig allermest elsket og tryg hos.

Jeg har samlet, nogle fine gaveidéer, hvis man er til det – og ellers synes jeg jo, alene et kort og en buketblomster, er meget i sig selv. Det hele handler jo om tanken bag <3 Jeg har dog alligevel ikke kunne dy mig og har fundet nogle fine eksempler, hvis nogle af jer, skulle være i tvivl eller ideforladte.

De to My Moments produkter, er en ny linje udarbejdet af Matas. Den er designet til dem, der har lyst til at forkæle sig selv med luksuriøse, plejende ingredienser fra naturen, Serien er produceret i Danmark, indeholder bl.a. ekstrakter fra havtang, alger, hyben, gulerødder, honning, en hel buket blomster samt olier fra raps og hvedekim – flere af dem er økologiske.

Lovetag halskæden samt Loveletter vedhænget fra Jane Kønig, er også en perfekt gave til mors dag. Jeg synes virkelig det er en sød tanke, at kunne give et smykke, der har stor betydning for en selv og derved også vil få det, for den som modtager det. Jeg har valgt et C i vedhænget, samt et hjerte som står for min mors og mit forhold og evige kærlighed til hinanden. Udover at det er et smykke, man kan have forevigt, så elsker jeg, når mine smykker har en særlig historie eller person bag sig.

Udover den fine kæde, så kunne jeg selv ikke modstå den fine V-ring, som jeg længe har kigget på. Det kunne også være en oplagt gavemulighed, men i år, blev det blot lidt forkælelse itl mig selv. Jeg har været SÅ glad for den, da jeg synes den er vildt elegant, enkel og tildeles også meget rå, i sit snit og form – dog har den har nogle feminine detaljer, der er med til at gøre den til lige min stil.

Afsluttende, er ren forkælelse til ansigtet også altid en sikker vinder! Jeg har testet Body Shops British Rose, Fresh Plumping Mask og har virkelig været glad for den! Man kan mærke den går ind og arbejder i huden, samtidig med at den beroliger huden og giver en velplejet følelse og look.

Hvad har I i tankerne at lave eller overraske Jeres mor med, på mors dag? Lad os endelig inspirere af hinanden <3

Pictures by Anders Aqqalu Andersen

   

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

GO ON