ELVIRA LACE ∙ LIMITED EDITION

MOSS WANTIES

PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP
Green jacket ∙ Black panties  ∙ Black heels ∙ Lace bra ∙ Down-jacket 

Hej piger! Har haft tidligt fri idag, ordnet praktiske ting og haft en hyggelig eftermiddag med min skønne Malle i Frederiksbergcenteret, hvor vi spise en god frokost og lille dessert sammen – så skønt at se hende igen. Lige nu er jeg er home-alone, det er rart med ro, men jeg har efter jeg er flyttet hjemmefra, også haft det mærkeligt med til tider at være HELT alene i lejligheden – det er jeg slet ikke vant til. Der plejer altid være én hjemme eller i det mindste mine 2 hunde, nu er der bare stille – det skal man virkelig vænne sig til.

Om ikke andet, har jeg rigtig mange lektier at se til fortiden, synes tiden flyver afsted og jeg kan slet ikke forholde mig til at jeg skal igang med SRP lige om lidt – kan stadig huske da jeg i 1g tænkte at jeg nok aldrig ville nå til 3g, eftersom jeg ikke var begejstret for skolen i starten – dette har dog taget en helt anden drejning, er så glad for mit valg og glæder mig sådan til at stå med huen på, ligesom jeg vil nyde min sidste tid i skolen, hvor jeg omgiver mig med mange søde mennesker.

Nok skole og lejlighedssnak – det skal I nok høre meget mere om <3 Nu har jeg fundet nogle musthaves fra Moss Copenhagen frem, som jeg har har gået og kigget længe på. Den lækre armyjakke synes jeg er så cool og virkelig rå, særlig stylet med jeans, ligesom modellen har. Stilletter er very Giavanti Rossi-a-like og jeg er vild med det! Den har jeg nemlig ønsket mig så længe, denne er dog en del mere prisvenlig, det kan man ikke klage over ;-) Den lækre dunjakke er PERFEKT til vejret lige nu og jeg elsker at pakke mig ind i vamset ting som den, derfor ville den være så god at have hængende i skabet. Nu vil jeg skrive min aflevering færdig – hvad skal I lave i aften? Kys!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ELVIRA LACE ∙ LIMITED EDITION