SOIL AGENCY ∙ BEHIND THE CAMERA

MOROCCAINOIL PRODUCTS

IMG_8518 IMG_8521 IMG_8525 IMG_8534 IMG_8537 IMG_8562 IMG_8571
Hej piger! Mange af jer, har igennem det seneste stykke tid, spurgt ind til hvilke hårprodukter der er mine yndlings, samt hvilke cremer mv. jeg plejer min hud med. Uden at tøve, kan jeg afsløre jer, at jeg nærmest udelukkende anvender Moroccanoil’s produkter til pleje af både hår og hud. Jeg har siden deres første hårolie kom ud, ikke brugt andre en den, da den dufter så fantastisk dejligt og rent. Jeg kan huske mine veninder og jeg, længe havde snakket om, hvor dejligt det ville være, hvis Maroccanoil udgav en body-serie, hvilket endelig er kommet! Det kan jeg stadig ikke få armene ned over – ligesom der er kommet et duftlyst! YAY! Jeg elsker at tænde op for mine, da min fine lejlighed nu kan komme til at dufte ligeså godt som min krop og hud – det kan man altså ikke klage over! ;-) hihi!

Maroccanoil Volumen Shampoo – bruger jeg hver 2.-3. dag, når jeg vasker mit hår. Den indeholder arganoile, som går ind og plejer håret, samtidig med at denne volumen serie løfter håret og giver det mere liv – den kan forresten bruges af alle hårtyper og er med til at bevare hårets farve.

Maroccanoil Volumen Conditioner – bruger jeg selvfølgelig sammen med min shampoo. Denne genopliver, renser og nærer håret med essentielle antioxidanter og næringsstoffer.

Maroccanoil Hydration Styling Creme – er næsten mit yndlings stylingprodukt, vil jeg sige. Det er en leave-in creme, der fjerner gruset hår, givet håret hold samt tilføjer glans. Den er perfekt til jer, der ligesom jeg, har tendens til krøllet/kruset hår, da denne fjerne alle de små strit- og babyhår der nu måtte være. Dem gider vi ikke!

Maroccanoil Hydration Mask – er en fugtgivende treatment, der nærer håret UALMINDELIGT meget. Jeg vågnede forleden op, efter en bytur med håret sat op i knold – knolden var SÅ uglet og filtret, da jeg aftenen forinden havde sat det med en masse stylingprodukter og hårspray, hvilket resulterede i at det denne morgen sad i en stor hårklump nærmest. For at skåne håret mest muligt, puttede jeg denne maske i mit tørre hår og lod den sidde i 30 minutters tid, hvorefter jeg gik i bad og INGEN problemer havde med at rede det ud – hvilket lige skal pointeres, nærmest altid er et stort projekt for mig. Denne er uundværlig for mig!

Maroccanoil Heating Protection – er en varmebeskyttende spray, jeg putter i håret inden jeg føntørrer, krøller eller glatter det. Det er alfa og omega at beskytte sit hår, da varmeskaderne helst ikke skal ske, eftersom det vil resulterer i livløst og slidt hår. Man kan virkelig skåne håret, vil at anvende sådan en protection spray. Den kan bruges i vådt og tørt hår, bidrager til at holde på hårets farve samt giver hold.

Maroccanoil Hairspray – er min yndlings hårspray! Jeg har efterhånden afprøvet en del mærker, men intet slår denne, som udover at dufte himmelsk, giver et vægtløst look og fantastisk hold. Sprayen er tilpas sættende, hverken for tung eller for let. Den giver altså et naturligt look, helt uden at tynge – go get it girls, you would not regret!

Maroccanoil (OLIEN) – kender de fleste af os, efter hånden til – dette skyldes selvfølgelig at den er fantastisk god, drøj i brug og resultaterne kan ses med det samme. Jeg bruger olie i mit hår, når jeg kommer ud af badet og skal rede det ud, samt når jeg er færdig med at style det – det er en hverdagsluksus for håret og jeg kan se og mærke, når jeg har plejet mit hår nok med denne olie.

Maroccanoil Body Scrub – er ét af mine seneste køb, den er så lækker og gør huden så silkeblød (og velduftende selvfølgelig!) Den dybderenser huden og nærer den med argan- og sesamolie samt E-vitamin.

Maroccanoil Pure Arganoil – er min latest-addiction. Jeg er så afhængig af denne 100% rene arganolie, som er så lækker at smøre sig ind i, efter et lang bad – det er den rene luksus for kroppen. Den plejer kroppen indefra og ud og indeholder ligesom skrubben, E-vitamin der nærer og plejer.

Maroccanoil Candle – er et duftlys, i samme lækre duft som de øvrige produkter. Kan I ligesom jeg, ikke få nok af den – vil et duftlys være den helt rigtige investering! Det er så lækkert at have det stående på badeværelset, som jeg – og tænde op i det om aftenen – jeg elsker det!

Jeg håber I kunne bruge min lille (men måske liiidt lange) Maroccanoil-guide, jeg er som I kan se, stor fan af deres produkter! Nu vil jeg gøre klar til min søde Christina kommer på besøg, glæææder mig <3 1000 kys

Skærmbillede 2016-04-09 kl. 11.30.26 Skærmbillede 2016-04-09 kl. 11.36.09Skærmbillede 2016-04-09 kl. 11.39.38Skærmbillede 2016-04-09 kl. 11.43.30Skærmbillede 2016-04-09 kl. 11.46.17Skærmbillede 2016-04-09 kl. 11.49.06Skærmbillede 2016-04-09 kl. 11.53.16Skærmbillede 2016-04-09 kl. 11.55.10Skærmbillede 2016-04-09 kl. 11.57.07

5 kommentarer

 • cemille

  Hvilket kamera er det du bruger? :) – super flotte billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej smukke Caroline. Har længe kigget på Maroccanoils produkter, men har virkelig ikke kunne vælge. Hvis du kun skulle købe 1-2 produkter til håret, hvilke ville du så vælge? <3

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke Sofie <3 De er også bare så lækre! Jeg synes helt sikkert sige olien, hårsprayen og heat protection <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SOIL AGENCY ∙ BEHIND THE CAMERA