KNIT & SCARF KIND-A-WEATHER

MORNING RITUALS

picmonkey-collage1 picmonkey-collage img_0281Sweatshirt in grey: SOFIE SCHNOOR 699 kr. ∙ Sweatpants in grey: SOFIE SHNOOR 799 kr.


God aften piger! Jeg har haft en hyggelig dag på kontoret med arbejde og været ude og skyde billeder med søde Anders, i det virkelig kolde vejr, pyha! C og jeg har nu spist og skal ellers bare under dynen og se valg i aften, det bliver altså så spændende, særligt nu hvor det er blevet sådan en sensation – synes I ikke? Jeg tænkte, at det kolde vejr, er perfekt til sådan et fint hyggesæt fra Sofie Schnoor, som er mit favorit! Jeg viste jer også dette forrige uge, blot i en anden farve – men derfor skal I da ikke snydes for dette i mørkegråt. Jeg elsker det, særligt fordi det er så blødt og lækkert – og så er der bare intet mere behageligt, end at hygge rundt i sådan ét sæt om aftenen eller i weekenderne – det bliver bare ikke hyggeligere. I kan finde det online i ovenstående links – hvad synes I om det? God aften <3

Pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KNIT & SCARF KIND-A-WEATHER