RED NAILS AND COSY LOOK

MORNING MADRID

picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage1
See through knit HERE / Black jacket w silver details HERE / Ripped jeans HERE


Godmorgen piger! C og jeg har haft vores første nat i Madrid, som har været helt fantastisk allerede. Vi ankom til hotellet sent igår og gik i seng kort tid efter, så har vi fået sovet ud og nu spist den lækreste morgenmad længe, mhm! Jeg elsker simpelhen allerede det her hotel, som jeg tænkte at lave et indlæg omkring, når jeg er hjemme igen? Evt sammen med en Madrid-guide, hvis nogle af jer, skulle være interesseret i at tage en tur herned også. Vi har ikke set så meget af byen endnu, så det glæder vi os meget til! Husk endelig at sig til, hvis I selv ligger inde med nogle gode tips til shopping- eller spisesteder her – det ville jeg blive så glad for.

Lige om lidt, vil vi smutte ud og opleve (og shoppe, hihi! ;-)) men tænkte, at jeg inden da, lige ville vise jer gårdagens outfit. Jeg havde her en lidt gennemsigtig strikbluse på, fra Neo Noir, som jeg har fået af C – ret godt valgt, synes I ikke? Jeg elsker den <3 Hertil har jeg en cool jakke fra Sparkz til og et par sorte jeans. Jeg nåede simpelhen ikke udenfor og skyde nogle billeder af dette look, da vejret ikke var så godt, men håber disse går an – vi skrives ved snart igen piger <3 God weekend til jer alle <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RED NAILS AND COSY LOOK