Coming interior-posts

Morning early birds – let’s get up

PicMonkey Collage
Goodmorning early birds <3 Jeg er tidligt oppe idag, på trods af at jeg skal møde kl. 10, skal ind til søde Katja og have mine negle lavet fine og jeg glæder mig helt vildt denne gang. Har ikke længere shellak på, og man bliver virkelig afhængig – de knækker så hurtigt, når jeg er vandt til den beskyttende overflade, der gør at de kan modstå alt. Åh hvor bliver det rart – så må vi se, hvad vi finder på ift. farve – det er også altså sjovt at vælge i mellem.

Jeg vil egentlig blot lige opdaterer jeg her til morgen, da I fortjener lidt mere indhold på bloggen, end igår, hvor jeg jo først var sent hjemme. Jeg har meget snart læseferie og jeg kan SLET ikke vente, hold op hvor bliver det fantastisk og hvor er sommeren bare tæt på os nu, det er ikke helt gået op for mig – kan huske dette tidspunkt sidste år, og hvor meget jeg nød tiden. Nu glæder jeg mig faktisk til at få udtrukket mine eksamener og til at få sommerferie – al den tid jeg får, kan jeg slet ikke vente med at bruge her på bloggen, på veninderne, på sommeraftener i aften og på bare at nyde tiden <3 Mhhm, bliver så rart.

Jeg har samlet lidt billeder fra min seneste tid, som jeg har postet via min Instagram (@carolinemarburger). Jeg vil senere vise jer et lille sneak peak på en smuk kjole, jeg ikke rigtig har fået vist jer endnu <3 Jeg vil til at komme i tøjet, I må have en dejlig dag – Og hov, forresten – har fået en ny yndlingssang I virkelig burde høre – den kører på replay her hjemme! Find den lige her. Kys.

PicMonkey Collage1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Coming interior-posts