Emma Jorn, limited edition

More Mottlau – favorite hairband

PicMonkey Collage1 DSC_9878Godaften ladies! I må undskyld stilheden her på bloggen, men hold op hvor havde jeg undervurderet mine planer for disse dage – det var ikke ligeså let som forventet, hvilket har resulteret i at jeg ikke har noget helt så meget, som jeg troede jeg kunne. I kan dog se frem til en dag i bloggens og min instagram profils tegn imorgen – jeg laver nemlig insta-takeover hos @Zircles, så I må endelig følge med! Herudover skal jeg imorgen ind til TV2 Lorry, som jeg ikke vil afslører meget mere om – måske nogle af jer kan gætte jer lidt frem? Ellers må I holde jer opdateret – jeg vil holde jer informeret og fortælle meget mere <3

Nu vil jeg hoppe i seng, inden det bliver alt for sent – inden da, må jeg lige vise jer mit finde hårband fra Perlen/M.E.ANTIK af Eva Bibser – som jeg har vist jer en række smukke kreationer fra førhen. Eva er så dygtig og laver de smukkeste hårbånd, håndsmykker og generelt udsmykning. Lang om længe har hun fået sin egen hjemmeside, så I kan se alle de fine sager online nu – tjek den fine onlineshop ud på Moremottlau.dk <3 Sov skønt!

Hi lovelies! I have been so busy these days, which is the reason behind my missing posts – I will do better the next couple of days – I promise you! Tomorrow I will to a insta-takeover on @zircles and later on I am going to visit TV2 Lorry (danish tv) which I will tell you more about soon! Stay tuned girls <3

Before I leave you, I just have to show my favoruit hairband from Eva Bibser – she has finally opened an onlineshop, so from now of you can buy her lovely items online. Get inspired or buy you next christmas gift on Moremottlau.dk. Sweet dreams <3
Untitled-1

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Emma Jorn, limited edition