PALMY CHILL

MOON RIVER

picmonkey-collagepicmonkey-collage3 picmonkey-collage2
Dress HERE / Shoes HERE

Hej piger. Nu hvor foråret virkelig bare ikke gider at komme til Danmark, er det heldigt at jeg stadig har lidt sommer-stemning i ærmet. Jeg har fået et væld af efterspørgsler på denne fine kjole, jeg postede på min Instagram igår. Den er fra ASOS og var virkelig en favorit på Tenerife! Slå-om-kjolen er jo stadig en sikker vinder og denne synes jeg alligevel skiller sig lidt ud fra mængden og så har den bare de fineste detaljer.

Kjolen koster 750 kr. og er fra mærket Moon River, der iøvrigt laver mange andre fine styles. Jeg sad selv lige og kiggede nærmere på deres andre designs og endte med at bestille én fine bluse hjem. Den skal I nok få at se en af de kommende dage. Til den fine kjole, havde jeg mine nye favorit hæle fra Notabene til. Farven var virkelig spot on, og jeg har fået så mange komplimenter på disse stiletter – de er virkelig smukke synes jeg. Det er længe, jeg vælger andet end sorte sko – så dette var virkelig noget andet, men blå er en favorit farve pt. Jeg håber I har nydt påskedagene <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PALMY CHILL